Partyflock
 
­ Nederland

ARRRGGGH Presents Man Overboord
Oud & Nieuw bij Roest

gepubliceerd door , op
Na een uitverkocht piratenfeest afgelopen jaar, zet Amsterdam Roest deze oud en nieuw drie area's op scherp. Tijdens ARRRGGGH presents Man Overboord kunnen piraten en rovers door tot 06.00 in de loods (Van Gendthallen), raven in het donkere rovershol en schavotten in het café. Kortom: piraterij op een geheel nieuw niveau.

Man Overboord is de haven voor zeelieden die met samen met hun mateys het nieuwe jaar tegemoet willen gaan. Ongecompliceerd en met een line-up vol muzikale schatten. Zeeschuimers die meevaren naar het ochtendgloren zijn o.a. Homework (Backstage, Chicago Social Club), LUPE (G.O.D), Tettero en Jules de la Courgette (Cox, Doka). In het Rovershol wordt het vies zweten geblazen met de band Local Spastics (kenners van de rock 'n roll levensstijl) en met een DJ set van het befaamde duo Aux Raus. Al hun leven lang piraten van de bovenste plank, met een voorliefde voor herrieschoppen. Ook DJ duo Bert&Ert is aanwezig.

Met deze tweede editie pakt Roest groter uit dan vorig jaar, zowel wat ruimte als aankleding betreft. Brooklyn Audio, tevens verantwoordelijk voor het geluid tijdens Amsterdam Dance Event, verzekerd een hoogwaardig geluidssysteem voor de ultieme oud en nieuw ervaring.

Zeelieden
Loods: Homework // Tettero // LUPE // Jules de la Courgette
Rovershol: Aux Raus DJ-set // The local spastics (live) // Bert & Ert
Café: Primo Disco // Marcel Barlag

Sla je slag bij koop tickets:
Vroege piraat €30
Luie piraat €35
Late piraat €40
Groepstickets €120 (5 voor de prijs van 4)

Dresscode: Piraat tot Poppy & zeemeermin tot meisje van lichte zeden