Partyflock
 
­ Nederland

Laatste earlybirdtickets Seduction in de verkoop
A Christmas Masquerade

gepubliceerd door , op
Seduction
11 juni 2013
FeestSeduction · A Christmas Masquerade
Datumzaterdag 21 december 2013
WinactieSeduction actiegesloten
Locatie2nd Floor
Xcite Events presenteert alweer de laatste Seduction van dit jaar: A Christmas Masquerade! Laat je meevoeren in een nacht vol erotiek, mysterie en fantasie. 21 December sluiten ze op gepaste wijze dit geweldige Seduction-jaar af met een zinnenprikkelend gemaskerd bal. Stijlvolle erotiek in een onovertroffen sfeer van anonimiteit! Zoals je van de organisatie gewend bent, brengen ze je weer een avond vol topentertainment met wederom een dijk van een line-up!



Daarnaast verwennen ze je met topless danseressen, sexy fire acts, candygirls, VIP-treatment for everyone, fingerfood and sweets & treats.



Dresscode
Maskers zijn verplicht tot 00.00 uur! Met daaronder lak, leer, latex, burlesque en sexy lingerie. Dames dragen een sexy lingeriesetje of een outfit in lak, leer, latex of burlesque. Stoffen kleding/partyjurkjes zijn niet toegestaan.
Heren kunnen hun masker combineren met chique underwear of een outfit in lak, leer of latex. Stoffen broeken en stoffen shirts zijn niet toegestaan.

2nd floor
Deze toplocatie in Zoetermeer is van alle gemakken voorzien en bereikbaar via de tweede etage van de parkeergarage. Lekker droog en warm vanaf de auto naar de club! Je kunt je party-outfit dus thuis al aantrekken, maar uiteraard heeft de organisatie gezorgd voor kluisjes en een ruime omkleedruimte waar je je rustig kunt verkleden.

Tickets
De laatste earlybirds vliegen hard! Wil jij er zeker bij zijn? Wacht niet langer en bestel nu nog je tickets voor de voordelige earlybirdprijs van € 22,50. Tickets zijn verkrijgbaar via www.Xcite-Events.nl koop tickets en Primera.

Seduction is een heerlijke mix van kant en leer, glamour en extravagantie, goede muziek en sexy entertainment! Dat wil je niet missen!