Partyflock
 

Alphabet's Club Halloween Fest

gepubliceerd door , op
AlphaBet Club's Halloween Party
18 september 2013
26 Oktober is het alweer zover: Halloween! De avond dat de hele stad in het teken van horror staat. Durf jij het aan? Ben jij klaar voor de engste, spectaculairste en simpelweg de beste internationale Halloween Experience in de stad?

Kom dan op zaterdag 26 oktober naar Sugar Factory! De club wordt deze avond door The AlphaBet Club omgetoverd tot dé ultieme ontmoetingsplek voor een bonte stoet vampiers, mummies, heksen, zombies, monsters en demonen. Het jaarlijkse AlphaBet Club's Halloween feest staat garant voor een uitzinnig event, spectaculaire en originele outfits, een ijzersterke DJ line-up, een spookachtige Sugar Factory, waarzegsters, een creepy photobooth en nog veel meer verrassingen. Het feest is al zeven keer uitverkocht geweest, deze Spook-taculare avond zal je niet snel vergeten!

Dresscode: gebruik je fantasie. Darth Vader? Catwoman? Frankenstein? Heks? Zombie face? Sexy non? Voel je vrij om als wie dan ook te komen, zolang het maar freaky is.

Feesten voor het goede doel
Bovendien: je feest niet alleen voor jezelf en je (nieuwe) vrienden: de opbrengst van de kaartverkoop van AlphaBet Club's Halloween feest wordt gedoneerd aan een goed doel in India.

Voor meer informatie over AlphaBet Club's Halloween feest: www.thealphabetclub.org.