Partyflock
 
­ Nederland

House in Harmony maakt volledige line-up bekend

gepubliceerd door , op
Zaterdag 16 november vindt de tweede editie plaats van House in Harmony in de mooiste locatie voor een indoor festival in Friesland: De Harmonie in Leeuwarden. De organisatie heeft wederom een spectaculaire line-up met een internationaal tintje vastgelegd. Don Diablo, The Partysquad, André Galluzzi & DJ Ruthless. In vier area's komen bijna alle vormen van de hedendaagse dancemuziek aan bod, iets dat uniek is in het Noorden.

Don Diablo scoort momenteel dikke hits op de labels van Nicky Romero & Axwell. Don is een nieuwe muzikale weg ingeslagen die er zeker voor gaat zorgen dat het dak eraf gaat op de mainstage. Een andere act die momenteel hoge ogen gooit in Amerika is de The Partysquad, de organisatie is blij dat zij er ook bij zijn. In de 'Harder Styles' area kun je gaan genieten van de beste freestyle met Ruthless, als je houdt van een tandje harder dan zul je zeker aan je trekken komen met de van oorsprong uit Leeuwarden afkomstige DaY-már. De Techno area heeft een internationaal getinte line-up met de Duitse Cocoon held André Galluzzi en Roger Gerressen. De Foyer wordt dit jaar gehost door 2 succesvolle concepten in het Noorden: Mengelmoes & Bruut. Hier kun je o.a Phalerieau (Valerio Zeno), Dirtcaps & DJ Punish vinden, gegarandeerd feest!

Over House in Harmony
Stadsschouwburg De Harmonie, de provinciale popkoepel Friesland Pop én de acht meest toonaangevende Friese dance-organisaties hebben zich verenigd onder de naam Dancenet Friesland. Waar de afzonderlijke partijen elk te klein zijn of te weinig expertise hebben om een dergelijk groot festival als House In Harmony te organiseren, is dit in gezamenlijkheid wél mogelijk. De eerste editie van House in Harmony in 2012, met headliners Michel de Hey, Basto, D-Block & S-te-Fan, Pavo en Yellow Claw, was een groot succes met bijna 2000 bezoekers.

Voorverkoop en tijden
De voorverkoop voor House In Harmony is inmiddels van start gegaan. De kaarten kosten €25,- en zijn verkrijgbaar aan de kassa van stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden en via de website www.harmonie.nl. House In Harmony vindt plaats op zaterdag 16 november 2013, begint om 21:00 uur en gaat door tot 04:00 uur.