Partyflock
 
­ Nederland

Acid Virus breekt uit in Hall of Fame

gepubliceerd door , op
Zodiak Commune
3 oktober 2013
Witte pakken, gasmaskers en zwartgele barricades, het mag allemaal niet baten. Als Zodiak Commune het Acid Virus op zaterdag 16 november loslaat in Hall of Fame in Tilburg, is er simpelweg geen ontsnappen meer aan. Het enige wat rest is je over te geven aan de besmetting en je mee te laten voeren in een nacht waar stilstaan geen optie meer is.

Sinds de uitbraak van Acid Virus op Mysteryland '96 op Eindhoven Airport, verspreidde het zich razendsnel over steden als Eindhoven, Tilburg, Nijmegen en Rotterdam. Na jaren rondgewaard te hebben in de undergroundscene leek de uitbraak eindelijk bedwongen te zijn, maar op 16 november 2013 valt nu ook de Hall of Fame in Tilburg ten prooi aan het virus dat zo ongeveer alle dancegenres heeft beïnvloed. De besmetting begint al bij de eerste plaat met stijgende lichaamstemperaturen, onrustigere benen, kippenvel en een euforisch gevoel als gevolg. Onder het geraas van rookmachines die op volle kracht draaien, lasers en knetterende stroboscopen zal de eerste Acid Virus sinds 7 jaar weer een feit zijn.

Voor één keer besmet het vermaarde Acid Virus weer een schare underground fanatics die het virus met open armen zullen ontvangen. Prikkelende bleeps en kloppende beats nodigen je uit voor een dansje dat zomaar eens de hele nacht zou kunnen duren. Een nacht waarin de dikste acid-, techno- en teknoplaten de enige remedie zijn om de symptomen in ieder geval een uitlaatklep te geven. Zo laat Thomas Hessler – geen vreemde achter de draaitafels in bekende Berlijnse clubs als Berghain en Tresor - je koortsdromen beleven in een landschap van diepe, duistere en onvergetelijke Techno, terwijl de live-act Stije je klotsende oksels bezorgd met zijn razende Teknoset. Met daarbij de muzikale uitspattingen van de Zodiak Commune resident DJs wordt ook deze editie van Acid Virus zo weer een avontuur dat je niet in de koude kleren gaat zitten.

Verdeeld over twee zalen is dit de line-up:

Live: Stije (Huppel Records)
Thomas Hessler (Graphene/Krill Music/CLFT, Berlin Duitsland)
Dilemma (Zodiak Commune)
Delucxed (Zodiak Commune)
D=p+cer vs Bor (Zodiak Commune)
Saint (Zodiak Commune)
Lamot (Zodiak Commune)
Rick Angel (Zodiak Commune)


Tickets kosten 9 Euro (ex. fee) in de voorverkoop en 10 Euro aan de deur. Voorverkoop tickets zijn verkrijgbaar vanaf 4 oktober via Easyticket en www.zodiakcommune.com.

3 opmerkingen

 
Heldig, Thomas Hessler en Stije van de partij! :bounce: