Partyflock
 

Creations Deluxe 12 oktober in Haarlem

gepubliceerd door , op
Creations
3 september 2013
Zaterdag 12 oktober kun je in de Lichtfabriek weer genieten bij 'Creations Deluxe'. Een zeer luxe editie van Creations waar de bezoeker flink in de watten wordt gelegd. Iedereen wordt verwelkomt met een glaasje champagne, de gehele avond kan de bezoeker genieten van een vers fruitbuffet dat op de avond live gesneden wordt en gastvrouwen lopen rond met gratis sushi, ijs en snoep.

Na twee succesvolle edities vindt Creations Deluxe inmiddels voor het derde jaar plaats. Dit keer wordt er extra aandacht besteed aan het licht en geluid en wordt hier extra op ingezet zodat de sets nog lekkerder overkomen. Creations heeft dit keer namelijk een zeer bijzondere naam weten te boeken: Vato Gonzalez, vocaal begeleid door MC Tjen. Naast dit wereldbekende duo staan ook de Sick Individuals in de line-up! En natuurlijk ontbreken Creations-residentdeejays Chris Scott en Asino niet.

Mooie danseressen vergezellen de deejays op het podium en ook wordt er deze avond gezorgd voor een spetterende lasershow en gave special-effects. In de mainstage kan deze editie geluisterd worden naar diverse stijlen housemuziek en in Area 2 wordt techno en techhouse gedraaid.

Creations staat bekend om de ontzettend goede sfeer. Of je bijvoorbeeld 18 jaar of 40 bent, iedereen voelt zich welkom en heeft respect voor de andere feestgangers. Hou je van een luxe feest waarbij alles goed verzorgd wordt? Dan mag je Creations Deluxe echt niet missen! De dresscode is 'dress classy, no jeans'.

Tickets zijn in de voorverkoop te krijgen bij koop tickets en See Dance.

3 opmerkingen

Creations Deluxe gaat gebruik maken van 2 zalen in de Lichtfabriek. Het oliehuis gaat dienen als mainstage en het energiehuis gaat de Techno/Tech-house area worden. Gaat een super dik feest worden! Nog maar 2 weekjes te gaan!

:bounce:
Ik heb vanmorgen een knaller achter op mijn auto gekregen op de A1; moet morgen maar afwachten of de pijn verergerd maar wil niet met mijn kaartjes zitten. 2 voor 40 euries mail me: cpatandin@hotmail.com. Het zijn e-ticktets