Partyflock
 
­ Nederland

Aanstaande zaterdag een nieuwe editie van Together Eindelijk Weer

gepubliceerd door , op
De zomer is inmiddels officieel voorbij en de herfst van 2013 staat weer voor de deur! Binnen no-time dwarrelen de eerste blaadjes weer van de bomen. Maar, voordat het écht zover is willen wij samen met jou de zomer sprankelend afsluiten. Dit doen wij met een geweldige extra editie van Together @ Club Eindelijk Weer. Eindelijk Weer zal er hoogstpersoonlijk voor zorgen dat jullie lekker warm blijven. Dus, reden genoeg om samen 'Eindelijk Weer' eens flink los te gaan!

In eerste instantie stond er voor aanstaande zaterdag 28 september een nieuwe editie van Goldmember op de agenda. Door omstandigheden is deze helaas komen te vervallen, maar niet getreurd! Speciaal voor de (trouwe) bezoekers én vanwege het grote succes van de twee voorgaande edities is er als vervanging een extra editie van Together ingelast. Dit keer komt Together dan ook met een geheel vernieuwde formule. Je betaalt €15,- entree aan de deur en krijgt hierbij meteen 5 drankmunten. Daarnaast kun je de hele nacht genieten van de meest verleidelijke ijsjes en verfrissend fruit. Dit alles onder het genot van de beats van fantastische DJ's en een oogverblindende lasershow! De afsluiting zal een knallende twee uur durende set zijn van Ko-c en Ed Mission.. Beware!

'Next Saturday we will all be Together @ Club Eindelijk Weer'


Vergeet zeker niet het nieuwe concept Club Dejavu the ultimate reunion op zaterdag 12 oktober in je agenda te blokken! De beste classics op het gebied van hardtrance en trance zullen op deze avond voorbij komen met Franky Dux, Melvin, Michael Saint, Miss Amy, Pedro en Spider.

Ook de volgende editie van Together staat alweer gepland op zaterdag 26 oktober. De volgende DJ's hebben er nu al zin in om
jullie deze nacht weer helemaal te gaan vermaken: Artento Divini, DieVito, Mario Rivano, Melvin, Miss Che Lari en Randy Katana. En alsof dit nog niet genoeg is komt er nog een speciale mystery guast...Who will it be?!

Wil jij weten hoe het er in Club Eindelijk Weer aan toe gaat? Check dan nu hier de aftermovies op de site en kom alvast in de stemming voor de aankomende editie van Together. Ook kun je alvast een heerlijk opwarmertje van Sjaak Koning op Soundcloud beluisteren:





Tickets zijn voor deze editie eenmalig niet in de voorverkoop, maar aan de deur verkrijgbaar. So be on time! Check ook de Facebookpage voor alle actuele informatie omtrent de aankomende editie van Together @ Club Eindelijk Weer te Almere op aanstaande zaterdag 28 september 2013.

2 opmerkingen

 
Goldmember door omstandigheden niet door,tickets eenmalig niet in de verkoop;komt allemaal een beetje over hier als een rommeltje....
Werkzaam bij SFEER
In eerste instantie stond er voor aanstaande zaterdag 28 september een nieuwe editie van Goldmember op de agenda. Door omstandigheden is deze helaas komen te vervallen, maar niet getreurd! Speciaal voor de (trouwe) bezoekers én vanwege het grote succes van de twee voorgaande edities is er als vervanging een extra editie van Together ingelast. Dit keer komt Together dan ook met een geheel vernieuwde formule. Je betaalt €15,- entree aan de deur en krijgt hierbij meteen 5 drankmunten.