Partyflock
 

UDC presents Diynamic ADE Showcase met Solomun

gepubliceerd door , op
Na een stijf uitverkochte ADE editie in 2012 is het nu tijd voor een nieuwe locatie en een nieuwe ADE showcase. Op donderdag 17 oktober zal het nieuwe decor van de Diynamic ADE Showcase de Amsterdam Studio's zijn. Deze exclusieve evenementen locatie in Amsterdam telt drie studio's, welke met elkaar in verbinding staan en geen van de studio's hebben geluidslimieten!

Dat Diynamic en Solomun hot zijn bevestigde Ibiza wel waar Solomun zijn eigen avond in de Pacha heeft en waar Diynamic zijn eigen avond in Sankeys heeft. Niet zo raar ook, want Solomun heeft in 2012 de awards 'DJ Of the Year ' van Mixmag, 'Producer of the Year' van DJ Awards Ibiza en 'Best DJ International' van Cool Awards Brazilië gewonnen. Dat is nog niet alles, want ook zijn label Diynamic heeft al diverse awards gewonnen zoals die van het beste label uitgeroepen door Groove Magazine.
Nu is de tijd dan ook rijp voor een grotere ADE showcase. Van 22:00 uur tot 07:00 uur kan je grooven op de Diynamic deephouse beats verdeeld over de drie studio's gedraaid door de hele Diynamic stal onder aanvoering van de meester zelf 'Solomun'.

Line-up
  • Studio 3
  • 🇷🇴 house
  • · live 🇳🇴 house, techno, disco
  • 🇩🇪 house, techno
  • 🇩🇪 house, techno, downtempo


Tickets zijn verkrijgbaar voor 27,50 euro via www.udc.nl/ade en www.diynamic.com