Partyflock
 

Stil vor Talent ADE club showcase

gepubliceerd door , op
Stil vor Talent
13 september 2013
Onder het motto een goed begin is het halve werk bundelen STRAF_WERK en Pleinvrees op woensdag 17 oktober de krachten bijeen om ADE goed af te trappen. Met het gerenommeerde Berlijnse label Stil vor Talent in een intieme clubsetting belooft dit het begin van je ADE te worden. Club Underground op de Rozengracht is het decor voor deze Stil Vor Talent labelnight. Als echte fans zijn Pleinvrees en STRAF_WERK dan ook extra trots, de volgende line-up te presenteren; Oliver Koletzki, Niconé & Sascha Braemer, HVOB (live) en Kellerkind.

Oliver Koletzki heeft een goede reputatie in onze hoofdstad wat hem doorgaans in de grotere zalen doet belanden. Deze avond wordt het anders gedaan, met slechts 800 tickets beschikbaar is dit het moment om de Big Koletzki een kleine club te zien rocken. Na zijn doorbraak in 2005 besloot Koletzki zijn eigen label te starten wat resulteerde in Stil Vor Talent. Een label wat als missie heeft nieuwe artiesten een podium te bieden en tegelijk een mooie variatie te houden zonder kwaliteit in te leveren. Na dik acht jaar heeft het label Stil vor Talent al meer dan 100 releases op de plank.

Sascha Braemer is een Duitse DJ-Producer die zijn strepen al lang en breed heeft verdiend. Na jaren lang actief te zijn geweest als helft van het minimal duo Heinrichs & Hirtenfellner, nu alweer enige tijd swingende als dhr. Braemer. Deze avond zal hij een back2back set doen samen met Niconé. Deze Duitse producer is een bekend gezicht in het nachtleven van onze oosterburen sinds de jaren '90 en weet als geen ander een dansvloer te bespelen. Samen zijn deze heren een heerlijk duo om lekker op los te gaan.

HVOB is een afkorting voor 'her voice over boys' wat tegelijk de beste manier is om het concept van deze act te beschrijven. HVOB is intelligent, emotioneel en melodieus tegelijk zonder dat het plat wordt. Simpelweg een hele goede live act.

Zwitserse Groovemeister Kellerkind komt ons op één van zijn befaamde warme housesets trakteren. Doordrenkt met groove en een onhoudbare energie weet Kellerkind zich te onderscheiden van zijn collega's. Dansen gegarandeerd!

Al met al geven STRAF_WERK, Pleinvrees en Stil vor Talent je met deze avond, het excuus, om van je bank af te komen en ADE dit jaar te beginnen op woensdag. Voor €17,50 koop je een ticket in de voorverkoop bij koop tickets.