Partyflock
 

Dubfire opent ADE 2013 in Studio 80 Warehouse

gepubliceerd door , op
Woensdagnacht, ADE 2013, ergens in een lang vergeten loods zal voor Studio 80 Warehouse het startschot klinken voor een reeks nachten die de legendarische Multigroove raves van 20 jaar geleden zullen evenaren en overtreffen. Niemand minder dan Dubfire, eigenaar van het label SCI+TEC, geeft de aftrap van ADE 2013, samen met Tiga, Oliver Huntermann, Audion (Live), Miss Kittin en een leger aan bevriende DJ's .
Het succes van deze nu al legendarisch avonden, die alle van 22.00 tot 08.00 uur zullen doorgaan, zal worden verzekerd door Studio 80, Welcome to the Future en Time Warp. Deze 3 gerenomeerde organisaties slaan de handen in één om licht, tijd en ruimte samen te laten smelten met de sound van de aller beste DJ's op dit moment.

De Iraans- Amerikaanse Dubfire is zeker geen vreemde van de 80. Ook vorig jaar hoste SCI+TEC de eerste avond van het ADE in Studio 80 en gezien het ongelofelijke succes had de organisatie geen andere keuze dan hen dit jaar nog een keer uit te nodigen. Samen met SCI+TEC labelgenoten Oliver Huntermann, Carlo Lio & Shaded (live) zal Dubfire de main voorzien van de underground techno sound die zij al jaren ten gehore brengen op plekken als Ibiza en festivals als Welcome to the Future. De versterking komt van Tiga, een man die eigenlijk geen introductie behoeft. Zeker niet gezien zijn laatste hit: Let's go dancing, waardoor iedereen nogmaals heeft beseft waarom hij tot de allergrootsten behoort.

Alsof dit nog niet genoeg was, zijn er nog twee namen toegevoegd aan de line-up en dat zijn zeker niet de minste! Audion (live), een alias van Matthew Dear, stond deze zomer met een fantastische live show in het voorprogramma van Depeche Mode en is mede verantwoordelijk voor de bovengenoemde hit die hij samen met Tiga produceerde. De vrouwelijke power van de avond is in goede handen bij een kittige dame, die op een van haar recentere EP's kon rekenen op een remix door de gastheer van de avond. Natuurlijk gaat dit over Miss Kittin.

In de intiemere setting van de tweede zaal zal een heus Zuid-Amerikaans onderonsje gaan plaatsvinden. Dubfire is namelijk zo attent geweest om de twee meest geroemde clubs van Brazilië uit te nodigen. De legendarische Beach Club Warung, die in de volksmond niet voor niks de 'Temple' wordt genoemd, viert in november haar 11 jarig bestaan. Zij zullen dit ook doen onder bezielende begeleiding van SCI + TEC, gezien de jarenlange warme verhouding tussen de club en het label. Naast Warung zal ook Club D.EDGE haar beste residents meenemen om zaal 2 in serieuze extase te brengen met hun exotische techno.

Het recept voor de avond is bedrieglijk simpel: zet een aantal bevriende top DJ's die al jaren samen produceren achter de draaitafels in een legendarische, tot de verbeelding sprekende loods en een muzikaal spektakel met een geweldige sfeer is gegarandeerd. ADE 2013 is niet compleet zonder dat je deze eerste avond in de Studio 80 Warehouse hebt meegemaakt!

Line-up
Dubfire 🇺🇸, Audion 🇺🇸, Tiga 🇨🇦, Miss Kittin 🇫🇷, Oliver Huntermann 🇩🇪, Shaded live 🇺🇸, Carlo Lio 🇨🇦, Renato Ratier 🇧🇷, Tapesh 🇩🇪, Fabo 🇧🇷, Ricardo Albuquerque 🇧🇷, Leozinho vs Leo Janeiro 🇧🇷, Andre Torquato 🇧🇷

Tickets
Early bird: € 17,50
Normal: € 22,50
Last minute: € 24,50

Tickets are available at: koop tickets.

1 opmerking