Partyflock
 
­ Nederland

Electric Deluxe met Speedy J special

gepubliceerd door , op
Electric Deluxe Special
13 augustus 2013
FeestElectric Deluxe Special · Speedy J 5 Hour set
Datumzaterdag 21 september 2013
LocatiePoema RAW
Of het nu de crème van de techno scene, een festival met duizenden feestvierders of een intieme afterhourclub betreft Electric Deluxe is een feest als geen ander. Op zaterdag 21 september zal Speedy J's vlaggenschip-evenement neerdalen in Utrecht voor een zeer speciale overname van Club Poema RAW.

In haar negenjarige geschiedenis is Poema RAW de basis van de stad geworden voor de underground dance muziek. Namen als Sven Väth, Paul Kalkbrenner, Marco Carola, Jeff Mills, Joris Voorn, Fritz Kalkbrenner, Paco Osuna en Chris Liebing hebben al meerder malen gedraaid in de Utrechtse technokelder. Ditmaal maakt Speedy J gebruik van de gelegenheid om de club op zijn grondvesten te doen laten trillen

De clubs muzikale beleid, lage plafonds en ondergrondse sentiment maken het de perfecte setting voor Electric Deluxe - een thuis weg van huis bijna, dat is de reden waarom de chef de draaitafels zelf zal bemannen voor een uitzonderlijke vijf uur durende sessie. Je mag dan ook verwachten dat er met deze set een epische technosfeer zal ontstaan die Utrecht nog lang zal heugen

Steun komt van t'he one-to-watch': het duo genaamd WunD, die voor eerst op zullen treden in Utrecht. De jongens afkomstig uit Berlijn en Rotterdam maakten hun spetterende debuut in februari van dit jaar in Perron in Rotterdam, ook tijdens deze avond hebben de jongens een heerlijke set neergezet als opwarmer voor de held van de avond. Club Poema RAW kijkt er dan ook erg naar uit om deze jongens te verwelkomen.

Kortom voor een rauwe en donkere techno avond kom je op 21 september al snel uit bij Club Poema RAW.

Voorverkoop: €12,50
Deurverkoop: €14
Tickets zijn te koop via koop tickets

  • za 23:00 - 01:00:  Nederland
  • zo 01:00 - 06:00:  Nederland techno

1 opmerking

Laten we hopen dat t geluid eens goed is ingesteld.. De laatste tijd was 't telkens een drama... Vroegah trilde de wc pot zelfs.. tegenwoordig hoor je alleen maar opgefokte hoge tonen :nocheer: