Partyflock
 

Club Zeezicht invites DJ Vince

gepubliceerd door , op
Club Zeezicht
4 september 2013
FeestClub Zeezicht · invites Vince
Datumzaterdag 21 september 2013
LocatieZeezicht
Hardcore en Early Hardcore in Helmond! Club Zeezicht wordt op 14 september een heus Hardcore wallahalla waar mening liefhebber flink uit zijn plaat kan gaan.
De line-up liegt er ook niet om. Niemand minder dan DJ Vince komt zijn kunsten vertonen achter de draaitafels. Voor Vince is dit een speciale thuiswedstrijd aangezien hij in Helmond geboren is en al 2 jaar niet in zijn geboortestad heeft opgetreden. Vince hoeft het niet alleen te doen. Ook Tweaker, Rescuer en PFSquad MC komen hun geboortestad vertegenwoordigen.

De line-up:
DJ Vince heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Met meer dan 1200 (!) optredens mag hij zichzelf tot een van de grondleggers van de hardcore scene noemen en de organisatie is dan ook meer dan trots dat deze held aanwezig is op Zeezicht Invites!

Tweaker hoeft zichzelf ook al niet meer te bewijzen want hij heeft al op grote feesten zoals Harmony of Hardcore zijn ijzersterke skills laten zien. Snoeiharde basslines zullen je om de oren vliegen!


The Rizzler stond op onder andere op Dominator en Army of Hardcore. Early Harcore, classics, Early Rave, Hardcore, noem het maar op. The Rizzler gooit de meest smerige bassdrums door de zaal en deinst nergens voor terug. Check hier zijn AOH promo mix:


Rescuer is een lokaal talent met een passie voor de hardcore scene. Ook deze man is niet bang om de draaitafels te laten roken met flink wat hardcoregeweld, en dat gaat ie laten merken ook!

Basscreator zal deze moddervette avond gaan openen. Er is geen betere manier om een avond beter in te luiden dan met goede beats en strakke mixskills en dat is precies wat deze DJ gaat doen!

PFSquad MC zal de avond aan elkaar MC'en en het publiek flink opzwepen waar dat nodig is.

Tot de 21ste!