Partyflock
 
­ Nederland

HC#13

gepubliceerd door , op
HC#13
21 juli 2013
Aanstaande vrijdag 13 september is het zover, dan komt Static Movement met een splinternieuw Hard / frenchcore concept in Metro in Deurne: HC#13


Static Movement heeft al een geschiedenis in Metro, al heette het toen nog Jinx. Het overbekende concept Shadowblaster die tussen 2006 en 2008 plaatsvonden in de Jinx was ook een concept uit de keuken van Static Movement. Static Movement vond dat het in 2013 tijd was om terug te keren naar deze populaire locatie met een splinternieuw Hard/ Frenchcore concept, Het unieke van HC#13 is dat het Hardcore combineert met het immens populaire Frenchcore.

Static Movement heeft ervoor gekozen om een tweetal deejays te benaderen om resident te worden van HC#13. Allereerst heeft Static Movement de oude resident van Shadowblaster opnieuw benaderd, niemand minder dan Sceletor is de eerste resident van HC#13. In de tijd van Shadowblaster was Sceletor nog een aankomend talent, inmiddels heeft Sceletor zijn sporen verdient in de Hardcore scene. Sceletor zal tijdens HC#13 een speciale Millennium Hardcore set neerzetten. Om in de traditie van Shadowblaster te blijven heeft Static Movement als tweede resident weer een aankomend talent gevraagd om resident te worden van HC#13. Talent Tweaker is toe aan zijn eerste residentie voor Static Movement.

Tijdens HC#13 zal er iedere keer een grote naam uit de Hardcore scene zijn opwachting maken in de line up van HC#13. Static Movement was er al snel uit welke artiest te boeken voor de eerste editie van HC#13. Static Movement is dan ook heel content om niemand minder als Nosferatu te kunnen aankondigen als de headliner van de eerste editie van HC#13. Nosferatu zal een set van twee uur neer zetten, waarin Nosferatu precies kan laten horen uit welk hout hij gesneden is. HC#13 zal worden afgesloten door een Frenchcore act die zijn weerga niet kent. Voor deze eerste editie heeft Static Movement een van de grondleggers van de frenchcore weten te strikken. Voor HC#13 komt een tweetal artiesten speciaal overgevlogen uit Italië. The Sickest Squad zal laten horen wat met frenchcore bedoeld word. In een anderhalf uur durende energieke set zullen The Sickest Squad precies laten horen waarom Frenchcore zo immens populaire is. De host van de mainstage is PFSquad MC.

Ook de tweede area mag je niet missen tijdens HC#13. Zo zullen diverse lokale talenten achter de cd spelers verschijnen. Van de early rave van Major Dilemma& Omattic en de hardcore van Untainted & Agonizer, tot de Frenchcore van Orange Bud. Verder zullen nog Basscreator, dj=23635], Unicorn & Sinnergy optreden tijdens HC#13.

8 opmerkingen

 
een van de grondleggers van de frenchcore weten te strikken. Voor HC#13 komt een tweetal artiesten speciaal overgevlogen uit Italië.

De grondleggers van Frenchcore komen uit Italië... :lol:

Overigens is het wel een vette line-up! (Y)
laatste aanpassing
Uitspraak van actief op donderdag 12 september 2013 om 08:52:
De grondleggers van Frenchcore komen uit Italië, dat kan.


Hoe kan een grondlegger van Frenchcore uit Italië komen????
 
Uitspraak van Pascal_1974 op donderdag 12 september 2013 om 12:17:
Hoe kan een grondlegger van Frenchcore uit Italië komen????

Weet ik veel, heb mijn comment daarom ook maar aangepast omdat het blijkbaar niet duidelijk was dat ik bij deze bewering ook zo mijn vraagtekens heb. :9
 
Uitspraak van Pascal_1974 op donderdag 12 september 2013 om 12:17:
Hoe kan een grondlegger van Frenchcore uit Italië komen????


da hustla leeft ook nog?
Uitspraak van actief op donderdag 12 september 2013 om 12:32:
Weet ik veel, heb mijn comment daarom ook maar aangepast omdat het blijkbaar niet duidelijk was dat ik bij deze bewering ook zo mijn vraagtekens heb


ze hadde beter kunnen posten, de mannen die de frenchcore commercieel hebben gemaakt worden uit Italië overgevlogen:lol:
Nog een paar uurtjes dan gaan de deuren van Metro Deurne open voor HC#13.
Om vast een beetje in de stemming te komen hier een mix van onze resident DJ Tweaker: http://www.mijnbestand.nl/Bestand-QRAGWKZIFKF4.mp3

De voorverkoop loopt nog tot vanavond 20.00 uur
Tickets zijn verkrijgbaar via:
www.static-movement.nl
Cafetaria tweespan (langs metro)