Partyflock
 

Rauw 10 jaar tijdens ADE

gepubliceerd door , op
Rauw
1 augustus 2013
Rauw viert het hele jaar door zijn 10-jarig bestaan en pakt op donderdag 17 oktober groots uit tijdens het Amsterdam Dance Event. In samenwerking met het Londense agentschap Decked Out! en het Amsterdamse Barkers staat er een line-up om je vingers bij op te vreten. Headliners zijn onder andere 2manydjs, Jackson and his Computer Band en Aeroplane. Tickets zijn nu verkrijgbaar!

Vorig jaar tijdens het ADE verkochten Rauw en later 2manydjs de Melkweg totaal uit. Dit jaar bundelen ze de krachten, de 2many-Broertjes DeWaele wilden niets liever dan op Rauw staan dit keer. De sensatie van het sonar Festival uit Barcelona is ook van de partij: Jackson and his Computer Band speelt een volle liveshow met zijn nieuwe album dat later dit jaar uitkomt en de meest fantastische recensies krijgt. Verder in The Max het Engelse feestbeest Riton, de Italiaan Nima Tahmasebi / NT89 en vanzelfsprekend Rauw-opperhoofd Joost van Bellen zelf.

De Oude Zaal wordt gehost door Aeropop, het label van niemand minder dan Aeroplane. Meneer Aeroplane draait natuurlijk zelf en nodigde een prachtige rij artiesten uit om hem bij te staan: Alex Metric, BOT (ex-Crookers), ATTARI, RipTide en DUBKA (live).