Partyflock
 

In september duiken we de clubs weer in

gepubliceerd door , op
Brainwash
30 augustus 2013
De zomer is voorbij, tijd om weer de clubs in te duiken! Escape Club verwelkomt als EDM hotspot wekelijks duizenden partygangers aan het Rembrandtplein en heeft ook in september weer veel moois voor je in petto. Zo is er een nieuwe zondagavond, Like en verwelkomt Raymundo op Brainwash de Engelse Toolroom helden Prok & Fitch!

Preparty bij Escape Caffe, De Kroon of Van Rijn
Dé manier om een complete avond lang te genieten begint uiteraard met het eten. Begin je avond met een heerlijk diner bij Escape Caffe, de Kroon of Van Rijn, dé diner hotspots van het Rembrandtplein. Neem erna een heerlijk drankje op het bruisende terras voor je om 23.00 uur de dansvloer van Escape Club op duikt. Als je extra voordeel wil dan kan je voor het Diner Dance arrangement bij Escape Caffe gaan. Dit arrangement is te boeken op donderdag, vrijdag en zaterdag. Klik hier voor meer informatie. Kies uit de menukaart je drie gangen en geniet van het samengestelde diner. Na het diner krijg je een glas Cava aangeboden en ga je lekker uit in Escape Club. Toegang via de VIP ingang is bij de prijs van € 40,- inbegrepen! Het diner arrangement vangt aan om 20.30 uur.

Brainwash: let the music control your mind
Op zaterdag 7 september luidt Raymundo de september clubbing maand even goed in met de Engelse Toolroom helden Prok & Fitch! Miss Bunty zal de drie mannen vocaal bijstaan op deze nu al legendarische avond en Danney Canova host de deLux. De week erop zijn het Escape Club residents Frederik Abas en Raymundo die het back2back tegen elkaar opnemen in de booth. MC Marboo en Saxy Mr S. op de sax assisteren de heren. Remzy dropt zijn urban tunes in Escape deLux. Zaterdag 21 september zijn het Shagspeare en Jethro Galung die Raymundo gaan vergezellen op Brainwash! MC Choral en Remzy (deLux) zijn ook van de partij. De maand wordt op zaterdag 28 september afgesloten met Raymundo, Marc MacRowland, T'Amore, Miss Bunty, Remzy en zoals elke week Joury Gijzen die de epische beelden verzorgt op de 130m2 LED schermen!

Reveal: dé studentenparty van Amsterdam
Ben je net begonnen aan je studie? Dat komt goed uit want Reveal is al jaren de populairste studentenparty van Amsterdam! Iedere donderdag kan je met je studentenpas gratis naar binnen en betaal je voor een biertje slechts € 2,-.

Like
De nieuwe wekelijkse party op zondag heet Like! Met residents als Rishi Romero, Lady Bee en Raff kan je elke zondag vanaf 23.00 uur los! Studenten betalen niets tot 00.00 uur en anders ben je slechts € 5,- kwijt in de presale op Escape.nl.

ADE
Komende maand is het weer tijd voor het Amsterdam Dance Event! 10 Years Armada op donderdag 17 oktober is al compleet uitverkocht maar voor Sander van Doorn op woensdag 16 oktober zijn er nog kaarten. Check hiervoor Alda Events.nl. De overige line-ups worden binnenkort onthuld dus hou Escape.nl in de gaten!

Entree is op zaterdag vanaf 21 jaar en ouder. Op Escape.nl, Facebook en Twitter vind je meer informatie over Brainwash, Reveal en Like plus foto's, dj sets, filmpjes & line-ups. Als je meer wilt dan een gewoon bezoek aan Escape Club en een eigen tafel in de VIP-ruimtes dan kun je een VIP arrangement boeken. Voor € 300 (4 personen) of € 400 (6 personen) krijg je dan versnelde entree middels de VIP ingang, een tafel voor respectievelijk vier of zes personen, een fles Champagne of een fles sterke drank naar keuze met acht softdrinks / vijf Red Bulls en een persoonlijke Escape Club bediende die de hele avond voor je zal zorgen.

VIP arrangementen eventueel met diner:
• VIP Main Stage (podium)
• VIP Main Floor (zaal), ook exclusief beschikbaar voor grotere groepen
• VIP Top Floor (Escape deLux – eclectic).
Neem voor meer info contact op met vip@escape.nl

5 opmerkingen

EDM is het nieuwe woord denk.... Vroeger waren we gewoon nog in de house scène....
Inderdaad irriteer me daar ook dood aan.
Uitspraak van Tumult op woensdag 4 september 2013 om 08:11:
Inderdaad irriteer me daar ook dood aan.


Ben ik blij dat ik toch niet de enige ben :roflol:
:D veteranen merken dat soort dingen op
Uitspraak van Tumult op woensdag 4 september 2013 om 16:24:
:D veteranen merken dat soort dingen op


Lekker met zn allen hartjes maken :facepalm: