Partyflock
 

Apenkooi presenteert Fluor in je fees(t)

gepubliceerd door , op
Apenkooi
7 augustus 2013
FeestApenkooi · Fluor in je Fees(t)
Datumvrijdag 4 oktober 2013
WinactieApenkooi actiegesloten
LocatieWesterUnie Site
Op 4 oktober organiseert Apenkooi 'Fluor in je fees(t)'. Een wederom idiote, hysterische editie in de WesterUnie in Amsterdam. Fluorblijheid is het nieuwe underground, werd vernomen in de wandelgangen van de Amsterdamse clubs, dus no worries about that..

Neonlights all over the place, shine, shine, shine met die fluor in je fees(T)!
Need to say more!?

Natuurlijk heeft Apenkooi ook een lekkere line-up voor jullie in petto. In de WesterUnie wordt het een avond vol zwoele house, hiphop en knalklassiekers. Op 4 oktober klimt held Cinnaman achter de Apenkooi decks. Hot boy Vic Crezée zorgt voor de funky hiphop & classics from the hood. Voor de pompende house komt Beesmunt Soundsystem langs met een knalset. Voor de groovy touch en dikke baslijnen heeft Apenkooi Quentin van Honk gestrikt.

In de WesterLiefde staat MikeyNice Disco Bingo. Wedden voor een volle kaart dat zelfs jij helemaal uit je discobol gaat? Denk aan vergeten hits. Met de nostalgie van een Bingokaart. En de sfeer van een futuristisch buurthuis. Maar dan gewoon op jouw favoriete feestje. Maak je op voor MikeyNice en zijn valse bingobabes Leon & Tien. Daarnaast komen de twee allerleukste Amsterdamse feestduo's langs: Vriendje van Ferry en Kris Kross Amsterdam. Verwacht keiharde disco en house platen, hiphop, R&B en heel veel feestmuziek.
Spring die verkleedwinkel in, scoor er een emmertje glow in the dark verf bij en sweat your sweatpants off bij Apenkooi. Uiteraard kan je, je deze editie weer uitleven op je outfit. Niks is te gek, te kort of te lelijk.

Be there or be square, soldiers! Misschien is geen optie, want wie niet komt is gek!

De early bird tickets zijn uitverkocht. Normale tickets kosten € 18,50 en zijn verkrijgbaar via Paylogic.nl.