Partyflock
 
­ Nederland

Join the Rebellion...

gepubliceerd door , op
Rebellion
30 augustus 2013
Op zaterdag 30 november opent Beekdal in Haaren haar deuren voor een gloednieuw evenement. De organisatoren van Rebirth Festival en Twisted hebben hun krachten gebundeld voor dit nieuwe concept: Rebellion. Een productie zoals je die van Rebirth gewend bent, gecombineerd met de gezelligheid die Twisted kenmerkt. Rebellion staat voor hardstyle in zijn puurste vorm. Ongecompliceerd, hard en meedogenloos. Een beukende massa die allen dezelfde passie voor muziek delen en hierdoor met elkaar verbonden zijn.

Beekdal biedt ruimte aan circa 1800 bezoekers en zal het toneel bieden aan de Rebellion aangevoerd door DJ's B-Front, Deepack, Crypsis, Frequencerz, Radical Redemption, Digital Punk, Atmozfears, Alphaverb, Tartaros en Noisecult. MC Da Syndrome is commander in chief. Eenieder die zich verbonden voelt met de Rebellion wordt van 15.00 tot 01.00 uur verwacht om samen ten strijde te trekken.

Kaartverkoop
De kaartverkoop start op woensdag 11 september om 20.00 uur. [presale element=party id=255708 type=paylogic]
De organisatie raadt aan om op tijd kaarten te kopen zodat je niet achter het net vist. Bij andere evenementen gaan de kaarten vaak erg hard.

Social media
Blijf op de hoogte van van alles omtrent #rebellion2013 en andere evenementen zoals #rebirth2014 en #twisted2014 via @rebirthfestival en facebook.com/rebirthfestival.

2 opmerkingen

Uitspraak van Thijssie :woop: op zaterdag 31 augustus 2013 om 16:47:
"Mompelt iets met Project X"


andere Haaren pannekoek
Eigenlijk beste tijd van 15:00 tot 01:00