Partyflock
 

Latin Lovers viert achtjarig bestaan in Cruise Terminal

gepubliceerd door , op
Latin Lovers
4 september 2013
FeestLatin Lovers · 8 Years Anniversary
Datumzaterdag 12 oktober 2013
WinactieLatin Lovers actiegesloten
LocatieCruise Terminal
Achtmaal hoera, want Latin Lovers bestaat namelijk acht (!) jaar! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal, zoals iedereen dit inmiddels gewend is, dit natuurlijk groter dan grootst vieren op zaterdag 12 oktober en komt met een verrassende locatie uit de hoek komen waar iedereen meteen enthousiast over is: Cruise Terminal Rotterdam!

De Cruise Terminal is een van de grootste locaties die Rotterdam rijk is. Met een wervelend uitzicht over de Maas en natuurlijk de verlichtte Erasmusbrug is dit met vlag en wimpel een uiterst exclusieve locatie te noemen. De Cruise Terminal staat vooral bekend om haar altijd drukbezochtte feesten zoals de bekende Frank borrel en HouseQuake en nu mag ook Latin Lovers zich in dit rijtje plaatsen!

Achter de schermen wordt op dit moment keihard gewerkt aan de programmering, deze zal binnenkort bekend worden gemaakt. Wel kan er alvast verklapt worden, dat Latin Lovers onwijs groots gaat uitpakken voor deze mijlpaal in haar bestaan en dat er ook een hele toffe tweede area bij komt, welke gehost gaat worden door het bekende concept Metz!

Earlybird tickets
Speciaal voor het achtjarige bestaan komen er speciale earlybird tickets online voor maar 8 euro. Deze zullen op vrijdag 23 augustus in de voorverkoop gaan. Let op, vrijdag begint al om 00.01u dus dan zijn ze online verkrijgbaar. Ze zijn te bestellen via www.latinlovers.nl en www.metzonsunday.nl onder het kopje 'tickets' en er zijn maar 100 earlybird tickets beschikbaar dus wees er snel bij want...op = op!

1 opmerking