Partyflock
 

Parkzicht House Reunion 2013: Voodoo Rave

gepubliceerd door , op
Parkzicht
6 september 2013
FeestParkzicht · Voodoo Rave
Datumzaterdag 23 november 2013
LocatieMaasgebouw
Op zaterdag 23 november organiseert b2s traditioneel de officiële Parkzicht reünie in het Rotterdamse Maasgebouw. Deze klassieker is vaste prik voor alle liefhebbers en vroegere bezoekers van het legendarische Parkzicht.

Het thema van de 2013 editie is de 'Voodoo Rave'. Denk hierbij aan occulte religies, duistere rituelen en voodoo dolls. Dus sprokkel op 23 november je meest freaky outfit bij elkaar (niet verplicht) en laat de onvervalste Parkzicht-sfeer bezit van je nemen!



De Voodoo Rave vindt plaats in het Maasgebouw te Rotterdam. Net als voorgaande jaren zullen deze nacht, verdeeld over drie area's, alle Parkzicht residenten de revue passeren. Daarnaast zijn er ook diverse gast dj's aanwezig die in de Parkzicht periode een graag geziene gast waren achter de draaitafels of op andere wijze een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de scène in die tijd. De volledige line-up:

  • Oldschool classics
  • 🇳🇱 techno, hardcore, drum & bass, hardstyle
  • 🇳🇱 hardcore
  • 🇳🇱 house
  • 🇳🇱 techno, hardstyle
  • 🇳🇱 hardcore
  • · MC 🇳🇱


De voorverkoop van Parkzicht Voodoo Rave start op zaterdag 14 september om 13:00 uur en de tickets zijn verkrijgbaar via parkzicht.tickets.b2s.nl Zorg dat je er op tijd bij bent want deze reünienacht gaat ieder jaar sneller uitverkocht.

Omdat de Parkzicht tijd inmiddels heel wat jaren geleden is, wordt je erop geattendeerd dat er voor dit speciale evenement een minimale leeftijd is vastgesteld van 25 jaar en ouder. Bij twijfel kan om legitimatie gevraagd worden, dus zorg dat je dit bij je hebt.

Voor meer info bezoek b2s.nl of parkzicht-reunie.nl.

12 opmerkingen

Ja ja altijd dik feest! Hopelijk houdt Paul zijn Offensive cdtjes thuis :P
Hele avond Panic vs Parkneger in de early is goed hoor :D
 
wel weer ERG verleidelijk om weer es langs te droppen :yes:

tatatatataaaaaah B)
gaan we weer heen voor de 2 de keer was vorig jaar gezellig zeker early hardcore zaal hopelijk deze keer langer open.
Artiest M2C
idd dylan... Dat zou echt geweldig zijn!!!!
 
Artiest M40
aanwezig!
Nog maar 14 uurtjes wachten!!!!!
Vroeger was het 2 dagen parkzicht super tijd:) ben zo benieuwd hoe dit geweldige feest gaat worden? Heb er super veel zin in!! Jammer dat we de harbour club niet ff kunnen toveren tot de parkzicht van toen:) dat zou helemaal geweldig zijn hahaha nou pf peeps see you at parkzicht:) xxx
Ooowh kan niet wachten tot morgen!!!! Zo veel zin in dit feestje:):):)!!!!!