Partyflock
 

Boekpresentatie 'Mary Go Wild' opent Amsterdam Dance Event

gepubliceerd door , op
Mary go wild: 25 years of dance in the Netherlands
2 augustus 2013
Woensdag 16 oktober wordt het boek 'Mary Go Wild - 25 Jaar Dance in Nederland' gepresenteerd in de Rabozaal van de Melkweg. Na afloop wordt een groot feest gegeven met veel artiesten die het nachtleven de afgelopen 25 jaar kleur hebben gegeven. Het event geldt als de officiële opening van het Amsterdam Dance Event. Optredens komen van de volgende acts: Quazar, Joost van Bellen, Secret Cinema, 2000 and One, Edwin Oosterwal, Michel de Hey, Steve Rachmad en Fierce Ruling Diva. Tickets voor dit zeer exclusieve feest zijn nu verkrijgbaar.

Bezoekers kunnen een dampende avond verwachten, vol muziek van vroeger en nu en vele extra's. Zo zal in de foyer van de Rabozaal een expo over de 25 jaar worden gehouden. Ook de boekpresentatie is toegankelijk voor publiek. Het langverwachte Mary Go Wild zal dan eindelijk voor het eerst te zien zijn.

Mary Go Wild vertelt in bijna 600 pagina's de geschiedenis van 25 jaar dance in Nederland. Van de diepdonkere bassen uit de underground tot het vuurwerk op megafeesten in voetbalstadions. Door jaren research, meer dan 60 auteurs, beeldredacteuren en fotografen is Mary Go Wild het absolute standaardwerk voor liefhebbers van elektronische muziek en feesten. Een indrukwekkend naslagwerk, maar wel vol met sterke verhalen. Een must voor iedereen die ooit met zijn ogen dicht voor een speaker heeft gestaan. Het boek bevat bijna 1000 foto's en ruim 140 interviews met kopstukken uit de dance, waaronder: Eddy de Clercq, Speedy J, Tiësto, Secret Cinema, Miss Djax, Armin van Buuren, Joost van Bellen, The The Dreamteam, Paul Elstak, Chuckie, Junkie XL, Jeroen Flamman, Duncan Stutterheim, Ferry Corsten, Bart Skils, ROOG, Chaos & Ldopa, Nicky Romero, Laidback Luke, Gomes en vele, vele anderen.

Line-up:
Live: Quazar
Joost van Bellen
Secret Cinema
2000 and One
Edwin Oosterwal
Michel de Hey
Steve Rachmad
Live: Fierce Ruling Diva

11 opmerkingen

Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Zeker weten aanschaffen
Werkzaam bij Art of Dance
Hij is al te bestellen via internet, je ontvangt hem dan 17 oktober meteen thuis. Tijdje geleden gedaan, ben erg benieuwd!
Zeer benieuwd naar het boek!
Zit al een tijd te wachten :) Maar oktober nadert snel ;)
 
Werkzaam bij Partyflock
Lijkt me een must have voor iedere muziek/danceliefhebber :)
 
nice voor bij de verzameling :)
Bijna tegelijkertijd gereleased met het boek Dutch Dance dat ongeveer hetzelfde beschrijft? Ben benieuwd naar beide
Kan niet wachten om hem te lezen!!! Eerste dag meteen al de bestelknop ingedrukt!!
Leuk, ik kijk er naar uit :-)