Partyflock
 

Organisatie Balaton Sound lanceert nieuw festival aan het Balatonmeer
B.my.Lake

gepubliceerd door , op
B.my.Lake
26 juli 2013
Van 18 tot en met 20 augustus wordt voor de eerste keer het driedaagse muziekfestival B.my.Lake georganiseerd. Dit nieuwe festival direct aan het Hongaarse Balatonmeer legt de focus op elektronische muziek, met name techno, tech-house, minimal en electro.

B.my.Lake verwelkomt op zijn eerste editie meer dan 120 DJ's uit binnen- en buitenland. Zij spelen op zes podia op het terrein van Aliga, direct aan het Balatonmeer. Dit was vroeger een geliefd vakantieoord voor de communistische elite. Het terrein staat vol met mooie vakantiepaleizen waarin onder meer Nikita Krushchev, Fidel Castro en Leonid Brezhnev hebben overnacht.

De organisatie van B.my.Lake is in handen van VOLT Produkcio en Deadcode Productions. Met Balaton Sound hebben zij al bewezen een geliefd festival met vooral elektronische muziek te kunnen organiseren. Dit komt mede doordat het Balatonmeer een geweldige locatie is voor een zomers festival met elektronische muziek. Vrijwel de hele zomer is er mooi weer en het water biedt niet alleen de nodige verkoeling, maar is ook een fantastische plek om in te dansen op de muziek.

Gedanst zal er worden bij sets van onder meer Carl Craig, Tiga, Paco Osuna, Karotte, Baauer, Porter Robinson, DJ Hell, Matthias Tanzmann, Zeds Dead, Len Faki, Koan Sound en Joseph Capriati. Ook de Nederlandse DJ's Secret Cinema en Egbert zullen op het festival optreden met een back2back live-set.

Aliga ligt op 90 kilometer van Boedapest en is van daaruit makkelijk met de trein te bereiken. Station Balatonaliga ligt op slechts enkele minuten lopen van de ingang van het festivalterrein. Op het festivalterrein kan gedurende het festival worden gekampeerd, maar uiteraard zijn er ook veel hotels in de nabije omgeving.

Een driedaags festivalticket kost 66 euro. Voor 5 euro extra kan voor de volledige duur van het festival worden gekampeerd op het festivalterrein. Tickets zijn te verkrijgen op www.bmylake.com en www.festival.travel.

2 opmerkingen