Partyflock
 
­ Nederland

Final update voor Indicator Outdoor

gepubliceerd door , op
Indicator maakt zich op voor de eerste outdoor editie, want 27 juli is de dag dat het staat te gebeuren! Vanaf 13:00 begint de elf uur durende beukmarathon welke rond 00:00 afgesloten zal worden door Radical Redemption! Naast deze held maken nog tien andere dj's deel uit van de programmering, waaronder Crypsis, Wildstylez, Frequencerz, B-Front, Ran-D en Chain Reaction! Het prachtige strandgedeelte van de Kardingerplas te Groningen wordt getransformeerd in een waar hardstyle paradijs.



Trailer & promo mixen
Indicator Outdoor - 27-07-2013 - Official Trailer:


Crypsis - Indicator Outdoor 2013 Promo Mix:


Deetox - Indicator Outdoor 2013 Promo Mix:


Voordat je Indicator Outdoor bezoekt is het handig bepaalde zaken te weten. Hieronder staan de belangrijkste punten en op de website vindt je de uitgebreide versie.

Tickets
Kaarten zijn nog tot vrijdag 23:00 in de voorverkoop verkrijgbaar voor slechts €22,50. Wil je gegarandeerd aanwezig zijn op Indicator Outdoor, koop dan snel je ticket via www.indicatorhardstyle.nl en koop tickets!

Vervoer
Auto's kunnen gratis worden geparkeerd. Volg hierbij de aanwijzingen op van de verkeersbegeleiders. Het adres wat je kan instellen op je navigatie is Kardingerplein 1 te Groningen.
QBuzz zet zo nodig extra bussen om ervoor te zorgen dat iedereen snel, veilig en makkelijk Indicator kan bezoeken. Check travel en www.9292ov.nl voor meer informatie. Er worden zo nodig extra bussen ingezet
Nabij het terrein is een fietsenstalling geplaatst waar fietsen kunnen worden gestald. Volg hierbij de aanwijzingen op van de verkeersbegeleiders.

Kluisjes
Er zijn voldoende kluisjes aanwezig waar je veilig en makkelijk je spullen in kan opbergen. Deze staan in de locatie en kan je huren voor €5,- (plus €5,- borg).

Huisregels
Om alles goed, leuk en vooral veilig te laten verlopen gelden er ook huisregels. Zo geldt er bijvoorbeeld een leeftijdsgrens van 18+. Je kan in alle rust de huisregels nalezen op www.indicatorhardstyle.nl en bij de ingang van het evenemententerrein.

Drugs
Ook Indicator conformeert zich aan het lokale beleid van de Gemeente Groningen, te weten zero tolerance.

Check www.IndicatorHardstyle.nl voor alle overige informatie, vragen & antwoorden!

2 opmerkingen

Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Gat gezellige boel worden zaterdag
Dik dik dik :d