Partyflock
 

BKJN presents Hardcore at Sea · Bloemendaal zal nooit meer het zelfde zijn

gepubliceerd door , op
Hardcore at Sea
13 april 2013
Zon, zee, strand en dikke vette hardcore. Een ideale combinatie die je nog maar zelden tegen komt in Nederland. Gelukkig brengt BKJN Events events hier dit jaar verandering in en wel op 11 augustus op het strand van Bloemendaal. Voor één zondag dit jaar worden alle house melodietjes en trendy jetsetters weggejaagd en dendert Beter kom je Niet het strand op met een leger van liefhebbers. This is 'Hardcore at Sea'!

Trailer


Trailer Track: Hardcore at Sea anthem by: Chrono & Mc The Russian

Club Fuel
Het normaal zo chique strandpaviljoen Fuel zal dienen als locatie voor het enige hardcore strandfestival van dit seizoen. Hier kun je vanaf twee buiten area's acht uur lang genieten van hardcore, terror & frenchcore zoals het bedoeld is: spat zuiver en recht uit het hart.
De hardcore mainstage kijkt uit over zee en BKJN Events events zal er alles aan doen om de Engelse buren aan de overkant te doen laten meegenieten.

Hardcore at the Beach
De line-up die je hier vind is er één natuurlijk met uptempo artiesten en veel Italiaanse helden. Als geen ander weten deze laatsten hoe je hardcore met een middellands zeeklimaat moet laten samen smelten. En dat komt mooi uit nu de zomer in Nederland eindelijk echt begonnen is! BKJN Events raadt alle bezoekers dan ook aan hun bikini's & shorts alvast uit de kast te halen want het belooft een zeer hete dag te worden. De complete line-up ziet er als volgt uit:

DaY-már
Unexist 🇮🇹 vs Tieum 🇫🇷
Chrono & The Demon Dwarf live
Noize Suppressor 🇮🇹
Tha Playah
Mad Dog 🇮🇹 vs AniMe 🇮🇹
Imperium Bass live 🇫🇷
Tommyknocker 🇮🇹
Mobius vs Milito
Hosted by: Mc The Russian

The Sandstorm Arena.
Naast de mainstage vind je aan de andere kant van de beachclub nog een buiten area in het zand. En wat hier te gebeuren staat is nog nooit eerder langs de kustlijn gepresenteerd! The Sandstorm arena vertegenwoordigt dan ook de frenchcore die geheel gevuld met BKJN Events artiesten, afgesloten wordt met een heerlijke portie terror van niemand minder dan Nederlands' hardste vrouwelijke artiest: s'Aphira! De artiesten die The Sandstorm arena zullen vullen zijn:

Dr. Peacock live
Johnny Napalm
Marcus Decks live
s'Aphira (special terror set)
Le Demonist
HardT3K-Tic
Mini-Error (tekno warming up)
Hosted by: Mc No-iD

Mocht de zomer deze dag onverhoopt toch weer abrupt verdwenen zijn, dan zal het buitenterrein worden overdekt. 'Hardcore at Sea' heeft een gelimiteerde voorverkoop en beperkte deurverkoop. Door de vele verwachte buitenlandse bezoekers zal de eerste editie dan ook snel uitverkocht raken. Wacht daarom niet te lang en scoor je 'Hardcore at Sea' ticket via www.bkjn.nl of in een van de vele Primera winkels.

6 opmerkingen

het enige hardcore strandfestival van dit seizoen

Hmm, dominator @ e3 strand.:p

Edit: Moet ze toch gelijk geven, die verdraaide hardstyle zal wel weer aan het water zijn. :bah:
laatste aanpassing
Mooie vergelijking hoor! Het Bloemendaalse strand tegenover een hoop zand om een grindgat :lol:
 
zin zin zin. kaartje halen maar dan !!!
"Naast de mainstage vind je aan de andere kant van de beachclub nog een buiten area in het zand."

Mag aannemen dat er wel vlonders neergelegd gaan worden dan??
Nee joh gewoon met ze allen op het strand :lol:

Thuis komen en je schoenen legen van al het zand 8)