Partyflock
 

Benefietevenement Teddy 4 KWF in Enkhuizen

gepubliceerd door , op
Ruud, beter bekend als drag queen MissTeddy, leefde zijn leven zoals we allemaal zouden moeten doen en maakte overal een feestje van. Een bekend en geliefd persoon in de Nederlandse uitgaansscene en op TV. Onder andere zijn optredens bij MTV en Take Me Out maakte hem een onvergetelijk persoon. Helaas heeft Miss Teddy het gevecht tegen lymfeklierkanker niet kunnen winnen en overleed op 22 januari jl. Hij is 32 jaar geworden. Zijn laatste wens was om op zijn verjaardag aandacht te besteden aan KWF Kankerbestrijding. Dit door het opzetten van events door heel Nederland, waarbij de opbrengst voor KWF bestemd is.

Aan deze laatste wens wordt massaal gehoor gegeven. Widia Baldewsing (DJ Megagirl) en Reina Ras hebben op zaterdag 27 juli een muziek benefiet event Teddy4KWF Enkhuizen georganiseerd in De Nieuwe Doelen te Enkhuizen met een geweldige line-up van artiesten. Iedereen werkt belangeloos mee om van deze avond een groot succes te maken, geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding en natuurlijk ook om Miss Teddy te eren.

Onder andere super percussionist Andrei Russo en Tessa Belinfante, van Nederlands bekendste zang talentenprogramma, zullen een spetterend optreden geven. Verder komen er live bands en artiesten voorbij als Soulband To Be Real, Leah Rosier & reggaeformatie Two Roots Band, Showdansteam Roos Scholten, The New Movement, MC Bika. DJ's Megagirl en Rob Lee zullen de avond afsluiten met hun wervelende optredens.
Kortom, voor ieder wat wils van 19.00 tot 02.00 uur.

Voor slechts €10 beleef je een geweldige muzikale avond en steun je KWF Kankerbestrijding. Kijk op de site voor meer informatie, filmpjes en waar je de kaartjes kunt kopen: www.teddy4kwfenkhuizen.nl. Kaarten zijn ook te koop via koop tickets.

3 opmerkingen