Partyflock
 

Thrillogy latest info

gepubliceerd door , op
Thrillogy
21 juli 2013
🇳🇱
🇬🇧
Volgende week zaterdag nemen Frontliner, Adaro & Partyraiser de Jaarbeurs over tijdens Thrillogy 2013! Iedere hoofdartiest zal samen met zijn support acts een area hosten en hierbij de nacht volledig invullen naar zijn eigen muzikale smaak. Voor het eerst in de geschiedenis zal Thrillogy uitverkocht gaan! Tevens gaat in de nacht van 26 op 27 oktober gaat de wintertijd in, dit houdt in dat je een uur extra kunt losgaan! Alle belangrijke informatie die je als bezoeker dient te weten lees je in dit bericht.

Timetable
Frontliner
22.00 – 23.00 Atmozfears
23.00 – 00.00 Max Enforcer
00.00 – 01.00 Shadix
01.00 – 01.30 Frontliner opening
01.30 – 02.30 Frontliner vs Noisecontrollers
02.30 – 03.30 Frontliner vs Coone
03.30 – 04.30 Frontliner vs Zatox
04.30 – 05.00 This is Frontliner
05.00 – 06.00 Frontliner vs Ran-D
06.00 – 07.00 B-Frontliner
07.00 – 08.00 Thrillogy afsluiting hosts

Hosted by Villain

Adaro
22.00 – 23.00 Artic
23.00 – 00.00 Danny Scandal
00.00 – 00.30 Adaro opening
00.30 – 01.30 Adaro vs Alpha²
01.30 – 02.30 Adaro vs E-Force
02.30 – 03.30 Adaro vs Frequencerz
03.30 – 04.00 Gunz for Hire (live)
04.00 – 05.00 Adaro vs Digital Punk
05.00 – 06.00 Adaro vs Crypsis
06.00 – 07.00 Adaro vs Titan

Hosted by Renegade

Partyraiser
22.00 – 23.10 Aggressive
23.15 – 00.30 Amada
00.30 – 01.00 Partyraiser opening
01.00 – 02.00 Partyraiser vs Paul Elstak
02.00 – 03.00 Partyraiser vs Nosferatu
03.00 – 04.00 Partyraiser vs Tieum
04.00 – 04.45 Partyraiser vs Unexist
04.45 – 05.15 The Sickest Squad (live)
05.15 – 06.00 Partyraiser vs Vextor, F. NøIzE & X-Mind
06.00 – 07.00 Partyraiser vs Drokz

Hosted by Da Syndrome

Tickets
De verwachting is dat Thrillogy voor het eerst in de geschiedenis tijdens de voorverkoop uitverkocht gaat, de laatste tickets bestel je via http://thrillogy.tickets.b2s.nl.

Wintertijd
Tijdens de nacht van 26 op 27 oktober gaat de wintertijd in. Dit betekent dat de klok een uur achteruit gaat. Houd hier rekening mee bij vertrek!

Social media
Kun jij niet aanwezig zijn bij Thrillogy? Houd dan de b2s social media kanalen ([presence element=organization id=5 includename]{aanwezigheid niet begrepen}) goed in gaten, want er wordt de hele nacht live verslag gedaan!

Gebruik de hashtag #TH13 wanneer je iets over het evenement post op social media en help mee Thrillogy 2013 trending topic te maken!

Timetable & floorplan
Klik hier voor de print at home versie van de timetable & het floorplan.

VIP
Degenen die een VIP ticket voor Thrillogy hebben weten te bemachtigen, hebben een aantal voordelen ten opzichte van een normaal entreebewijs:
  • Aparte VIP ingang
  • Gratis kluisje per 2 personen
  • Toegang tot het VIP deck in iedere area


Om bij de VIP ingang aan te komen dien je bij aankomst de borden 'VIP' te volgen. Deze bevindt zicht bij ingang OOST.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Thrillogy CD
Dit jaar is er wederom een Thrillogy 3CD samengesteld. Frontliner, Adaro en Partyraiser hebben alle drie een schijfje gemixt. De CD is vanaf maandag 20 oktober verkrijgbaar in de b2s merchandise store. Je kunt de CD ook bij de CD stand op het evenement kopen. Om 23.30 kun je hier je CD laten signeren door de drie hoofdartiesten.

Kluisjes
Tijdens Thrillogy hebben bezoekers de mogelijkheid tot het huren van kluisjes. Je kunt een kluisje met twee of drie vrienden delen. De borg bedraagt €5, - en deze krijg je terug bij het inleveren van de sleutel. Het is niet mogelijk om tussendoor naar je kluisje te gaan.

Roken
Indoor locaties worden gezien als horeca gelegenheid en dus geldt hier een rookverbod. In de Jaarbeurs worden aparte rookruimtes ingericht om de rokers tegemoet te komen.

Camera's
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto's en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Vergeet hiernaast vooral niet te genieten van de show en de muziek! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Spullen meenemen
Je mag geen eigen eten en drinken meenemen naar binnen. Indien je een speciaal dieet volgt of medicatie gebruikt, zorg dan dat dit in afgesloten verpakking zit en dat je een doktersverklaring bij je hebt. Spuitbussen onder druk en parfumflesjes mogen niet mee naar binnen.

Munten & pinnen
Bij de ingang en verspreid over de locatie bevinden zich diverse muntkassa's. Bij iedere kassagroep is tevens de mogelijkheid om te pinnen. Het wordt aangeraden altijd voldoende contant geld mee te nemen naar het evenement omdat pinautomaten afhankelijk zijn van een stabiele netwerkverbinding.

Bij ingang OOST bevindt zich een pinautomaat van de ABN Amro Bank. Hier kun je contant geld opnemen.

Pas op met alcohol & drugs
b2s conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Utrecht. Dit is 'zero tolerance'. Dat betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of Hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.

Let op jezelf en op anderen! Zorg ervoor dat jij niet diegene bent die na het evenement ergens op YouTube rondzwerft, terwijl je naar buiten wordt gedragen, naakt in het rond danst of andere dingen doet die je normaliter niet zou doen.

Verdenk je iemand ervan een overdosis drugs te hebben genomen of dat hij/zij te veel alcohol op heeft? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO raadpleegt.

Unity
De jongens en meisjes van Unity geven Voorlichting over het gebruik van alcohol en drugs. Heb je vragen? Loop dan eens langs hun stand. Ze geven je graag tips als je je niet lekker voelt, maar ga met serieuze klachten meteen door naar de EHBO.

Auto & parkeren
Plan je reis vooraf via www.routenet.nl met Jaarbeursplein 6, Utrecht als eindbestemming. Check www.vananaarbeter.nl voor actuele wegwerkzaamheden. De Jaarbeurs wordt op de snelweg al aangegeven via borden. Wanneer je bij de locatie aankomt dien je de instructies van de parkeerwachters op te volgen.

Parkeren kost 12 euro, dit betaal je bij aankomst. Zorg ervoor dat je op tijd bent en losgeld bij de hand hebt, dit is om drukte en files te voorkomen.

Openbaar vervoer
De Jaarbeurs is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer; het Centraal Station ligt tegenover de locatie. Check www.ns.nl of www.9292.nl voor reizigersadvies en actuele vertrek- en aankomsttijden.

Vanaf het Centraal Station steek je de weg over richting Jaarbeurs. Je komt binnen bij ingang OOST en kunt hier de hal doorlopen richting de hoofdentree van Thrillogy. Je hoeft dus niet om het gebouw heen te lopen om entree WEST te bereiken.

LET OP: in het weekend van 26 en 27 oktober werkt ProRail aan verschillende trajecten op het spoor en is Utrecht moeilijk te bereiken.
Er rijden GEEN treinen tussen:
- Driebergen (vanuit Arnhem) en Utrecht
- Woerden (vanuit Leiden) en Alphen a/d Rijen (richting Utrecht)

Vooral de werkzaamheden tussen Utrecht en Driebergen zorgen voor moeilijkheden. Mocht je uit deze regio komen of via deze regio reizen, kijk dan naar een alternatieve manier van reizen. Dit kan bijvoorbeeld een andere vorm van openbaar vervoer zijn.

Event Travel
Ga je naar Thrillogy maar heb je geen eigen vervoer? Zorg dan dat je via Event Travel reist! De bussen van Event Travel vertrekken vanaf 175 locaties in Nederland. Kun je jouw opstapplaats niet vinden op hun website? Geen probleem, want als je met 6 personen of meer bent kun je een opstapplaats aanvragen. Ben je met een groep van 15 personen of meer, dan kun je een eigen opstapplaats aanvragen. Je kunt alle reizigersinformatie vinden op www.eventtravel.nl.

Website
Wil je alle info nog eens rustig nalezen, ga dan naar de Thrillogy website: www.b2s.nl/thrillogy.

44 opmerkingen

 
!!!!
Wat duurt het nog lang!
Artiest {SHOWLIST artist 104521, 134778}
De CD is vanaf maandag 20 oktober verkrijgbaar in de b2s merchandise store.

20 oktober is voor mij toch echt op een zondag hoor haha
 
Uitspraak van RHS op donderdag 17 oktober 2013 om 13:34:
Wat duurt het nog lang!

Geduld loont ;) (y)
Timetable ziet er goed uit :D Adaro zaal :kwijl:
Jammer dat we nog meer dan een week moeten wachten...
8 uur Adaro.

Whooooooooooo :kwijl:
Uitspraak van Steve-O op donderdag 17 oktober 2013 om 14:15:
De CD is vanaf maandag 20 oktober verkrijgbaar in de b2s merchandise store.

20 oktober is voor mij toch echt op een zondag hoor haha


http://store.b2s.nl/en/ :D
Goede timetable @ Partyraiser stage:bounce: Daar komen we niet meer weg!!!
uitstapje maken naar Zatox en B-Frontliner.
de rest Adaro zaal! :bounce:
Het is niet mogelijk om tussendoor naar je kluisje te gaan... wat is dit nou weer voor infantiele maatregel
Let op jezelf en op anderen! Zorg ervoor dat jij niet diegene bent die na het evenement ergens op YouTube rondzwerft, terwijl je naar buiten wordt gedragen, naakt in het rond danst of andere dingen doet die je normaliter niet zou doen.


Haha
Uitspraak van Kevin85 op vrijdag 18 oktober 2013 om 00:46:
Het is niet mogelijk om tussendoor naar je kluisje te gaan... wat is dit nou weer voor infantiele maatregel


Dit was vorig jaar ook zo, toen had je eerst kaartjes scannen, toen kluisjes en toen pas de fouillering.
Dat was op Thunderdome ook, partij vervelend.
Oh oke, das een jaarbeursding begrijp ik. Blijft vreemd :P
Uitspraak van Mascleta op vrijdag 18 oktober 2013 om 14:14:
Dit was vorig jaar ook zo, toen had je eerst kaartjes scannen, toen kluisjes en toen pas de fouillering.


Op hardbass precies t zelfde :)
Uitspraak van Mascleta op vrijdag 18 oktober 2013 om 14:14:
Dit was vorig jaar ook zo, toen had je eerst kaartjes scannen, toen kluisjes en toen pas de fouillering.


Uitspraak van *:KIEKEBOE* op vrijdag 18 oktober 2013 om 15:46:
Op hardbass precies t zelfde


als je gewoon even aan de security vraagt of dat even snel mag dan mag het vaak wel heb ik al vaak zat meegemaakt
Als ik zo naar die plattegrond kijk, ben ik bang dat die zaal van Partyraiser te klein is..
 
Dus ik mag niet naakt rond dansen :(
Uitspraak van Distress op vrijdag 18 oktober 2013 om 19:16:
Als ik zo naar die plattegrond kijk, ben ik bang dat die zaal van Partyraiser te klein is..


Ik ben er ook bang voor maar is t dezelfde indeling als voorgaande jaren of niet zou t niet meer weten hahaha
Uitspraak van Steve-O op vrijdag 18 oktober 2013 om 16:26:
als je gewoon even aan de security vraagt of dat even snel mag dan mag het vaak wel heb ik al vaak zat meegemaakt


Meestal ... eigenlijk nooit nodig om even naar mn kluisje terug te lopen haha :P Op een festival wel vaak eventjes jasje pakken ofzo.. maar binnen eigenlijk nooit
Bijnaaaaaaa :)
Uitspraak van Mascleta op vrijdag 18 oktober 2013 om 14:14:
Dit was vorig jaar ook zo, toen had je eerst kaartjes scannen, toen kluisjes en toen pas de fouillering.

Hij bedoelt tijdens het feest en dus na het scannen/fouilleren, dat je dan niet naar je kluisje zou mogen
had je op thunderdome ook volgens mij..toen mocht ik wel naar kluisje, mar gewoon effe opnieuw fouilleren.. weet et niet meer zeker
Uitspraak van Hardstylelover1994 op donderdag 17 oktober 2013 om 23:02:
B-Frontliner.


B-frontliner? Als adaro met Titan draait? Vind b-front en frontliner leuk maar niet zoo leuk :P
Ik kan nergens echt informatie vinden over die pre party?
Uitspraak van RefIex op maandag 21 oktober 2013 om 07:44:
B-frontliner? Als adaro met Titan draait? Vind b-front en frontliner leuk maar niet zoo leuk


achja, zal toch wel Adaro en Titan worden. :P
laatste aanpassing
Toch wel kut dat je niet tussendoor naar je kluisje mag. Even je telefoon opladen in je kluisje met een adapter of petje ophalen. CD die je hebt gekocht erin leggen. Erg jammer als dat niet kan.
Uitspraak van Hardstylelover1994 op maandag 21 oktober 2013 om 20:03:
geen mailtje gehad van b2s ? anders ffkes mailen


Heb alleen me kaartje gemaild gekregen, en daar staat op van 10 tot 2. meer niet :p
Uitspraak van inactief op vrijdag 18 oktober 2013 om 22:04:
Dus ik mag niet naakt rond dansen :(


Mag natuurlijk wel XD Als je dat normaliter ook doet?! :P
Ik heb nog 1 kaartje te koop voor dit mooie feest. Kan er zelf helaas toch niet bij zijn.
Voor 40 euro mag je hm hebben, stuur een berichtje
 
Heel erg veel zin in, partypeople.
Word zwaar gas erop, zekerssss.
Voor het eerst in de geschiedenis zal Thrillogy uitverkocht gaan!

Dat zal dan geheel aan de deelname van partyraiser te danken zijn denk ik!
 
Uitspraak van Rilana88 op dinsdag 22 oktober 2013 om 10:10:
Mag natuurlijk wel XD Als je dat normaliter ook doet?! :P


onder de douche wel hahah ;p
 
fuckers ! vorig jaar ging de klok een uur teruguit en zat ik een uur langer vast :p
Dat mag ik wel hopen ja XD
wel beetje jammer dat je niet naakt rond gaat hollen XD Wil wel ff lachen (A)
Uitspraak van Miss-Jen op dinsdag 22 oktober 2013 om 16:55:
Dat zal dan geheel aan de deelname van partyraiser te danken zijn denk ik!


Ik denk meer aan adaro!!