Partyflock
 

Sunnery James & Ryan Marciano residents in Ibiza's nieuwe hotspot Booom!

gepubliceerd door , op
Het is de droom van menig Djs wereldwijd: Een eigen avond in een van de mooiste clubs, op het meest populaire party eiland ter wereld. Elke woensdagavond zullen Sunnery James & Ryan Marciano hun eigen avond hosten in Ibiza's nieuwe club: Booom!

Dit is de volgende grote stap in de carrière van dit Nederlandse duo, wiens "Big Tribal Sound" in snel tempo de wereld overneemt. Met hun muzikale energie steken zij hun publiek aan en bereiken daarmee nu de zonnige oevers van 'The White Isle'. Tijdens hun shows is er geen tijd om stil tegen de muur te staan. Zij zijn de belichaming van dance, waardoor de energie van het publiek rijst tot epische pieken. Het is hun pure liefde voor de muziek die ze maakt tot wat zij nu zijn.

Eigenaar van de nieuwe club, Booom!, is Ibiza's bekendste zakenman Guiseppe Cipriani, erfgenaam van de bekende Venetiaanse Cipriani familie. Deze businessman heeft diverse restaurants, hotels en clubs in steden als Venice, London, Istanbul, Yas Island - Abu Dhabi, Los Angeles, Ibiza, Montecarlo en vanaf deze zomer, Miami.

2 opmerkingen

Er is veel te doen geweest over deze club in aanloop naar de opening:
http://clubbing.ibizavandaag.nl/is-pacha-de-strop-om-de-nek-van-nieuwkomer-bomba/
http://clubbing.ibizavandaag.nl/naamswijziging-voor-bomba-nog-voor-de-opening/
 
Als Flavio Briatore de zooi komt openen ken je beter wegblijven. Flavio is à wanker! Fuck you Flavio, fuck you Flavio!