Partyflock
 

WKND-weekender in Studio 80

gepubliceerd door , op
WKND Weekender
25 juni 2013
Dit weekend wordt een bijzonder weekend, want voor het eerst in de geschiedenis van Studio 80 doen ze een WKND-weekender! Drie achtereenvolgende nachten met de vibe die WKND tot een van de allerbeste clubnachten van Amsterdam heeft gemaakt. De donderdag is al gepasseerd, maar vandaag en morgen kun je nog terecht!

De vaste donderdag is eigenlijk altijd te kort om het onderste uit de kan te kunnen halen. Daarom maken ze er nu een driedaagse marathon van, een zomers feest met niet alleen op donderdag, maar ook op vrijdag en zaterdag gratis toegang voor middernacht.

WKND, dat dit voorjaar haar vijfjarige jubileum vierde, is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in Amsterdam. Elke week volle bak, maar bovenal twee zalen met partypeople die er echt zin in hebben en er altijd een feest van weten te maken. Daarom is de donderdag in de 80 ook voor de grootste namen van de Amsterdamse scene een nacht waar ze maar al te graag staan. Het is voor elke dj een erezaak om het dak er af te draaien.

Vrijdag 5 juli, de tweede WKND nacht, wordt bijzonder met in de grote zaal vier fabuleuze dj's op een rij. WKND resident Wub opent, gevolgd door Microove, de sympathieke Wouter de Moor en tenslotte de Amsterdamse technoheld Steve Rachmad, die helemaal in zijn element is in de 80, maar nog maar zelden op een WKND te horen was.
De tweede zaal is deze avond het domein van twee echte 80-ers: Doudou MD en Ben Klein, die beiden ongetwijfeld veel supporters meenemen voor hun debuut op WKND.

Zaterdag 6 juli wordt opnieuw een topavond, met WKND-residents Du Chatinier en Robert Mulder (KERK!), dan Efdé, die de 80 altijd weet te rocken met zijn dynamische sets en tenslotte de boys van Beesmunt Soundsystem, de energieke afsluiters van deze driedaagse, die een nieuw hoogtepunt uit de WKND-geschiedenis belooft te worden.

Ook deze avond wordt de achterzaal gehost door twee echte talentvolle 80-ers, die zich nu ook op WKND kunnen bewijzen achter de draaitafels: dj Roman Coskun en Dhr. Verhoeff.