Partyflock
 

Integrate Profiles presents Mr. C

gepubliceerd door , op
(Her)Introductie
De laatste editie van Integrate was in 2007. Nu, zes jaar later, is de techno scene aanzienlijk veranderd. Techno is populairder dan ooit. Ook het muzikale landschap is erg veranderd. Meer en meer talent komt sneller boven drijven en het enthousiasme van Integrate organisator Frank om weer evenementen te gaan organiseren werd te sterk!

Integrate Profiles – the new concept!
Integrate Profiles is een sub-concept van het roemruchte Integrate techno evenement. Tijdens Integrate Profiles wordt één dj geprofileerd, die ruim de tijd krijgt om te laten horen waarom de Integrate organisatie wild enthousiast is over hem (of haar). Het kan een oude naam zijn die het verdient om weer in oude glorie hersteld te worden. Het kan een nieuwe naam zijn van iemand die zich aardig in de kijker aan het spelen is. In ieder geval zijn het niet de 'usual suspects' die je overal al kunt horen.

Voor de allereerste editie is één van de absolute alltime favorieten van Integrate organisator en oud-Bassic Groove Magazine uitgever Frank van den Bold uitgenodigd: Mr. C.
Frank: 'Mr. C is het best bewaarde geheim van de dj-wereld. Mr. C draait technisch bizar goed en heeft ook nog eens een platenkeus waar ik van uit mijn stoel geblazen wordt. Toen ik zijn actuele mixen ging luisteren wist ik het meteen. Deze man moet snel komen draaien en iedereen moet komen luisteren!'

Dus... Zaterdag 3 augustus ga je los op het strand van Scheveningen! Integrate Profiles zal regelmatig gaan plaatsvinden op verschillende locaties. De eerste editie vindt uiteraard in Den Haag plaats, waar het concept ooit is gestart. Als 3 augustus de meest legendarische avond van het jaar is gebleken, zeg dan niet dat je niet gewaarschuwd was!

Mr. C – One of the best!
Mr. C (UK / USA) is één van de meest legendarische dj's uit het house & techno verleden. Deze man heeft een ongelofelijke staat van dienst achter de rug. Als frontman van één van de eerste house acts; The Shamen. Als oprichter van Labels als Plink Plonk, End Recordings en Superfreq. Als organisator van vele Engelse festivals, clubavonden en evenementen. En vooral als oprichter van de legendarische Londense techno club 'The End'.
Daarnaast heeft hij muziek gereleased op labels als Get Physical, Poker Flat, Wagon Repair, Adjunct Audio en zijn eigen labels uiteraard. En avonden gehost in bijvoorbeeld de DC10 (Ibiza) en Fabric (Londen), Zijn eerste house track maakte hij zelfs al in 1987!

Zijn draaikunsten zijn van een ongeëvenaard niveau en dat is niet overdreven! Zijn mixen zijn perfect maar ook zijn platenkeuze is van topklasse. Het is niet voor niets dat alle grote dj's Mr. C als één van hun favorieten in hun lijstje hebben staan.
Hij is tevens één van de grondleggers van de hedendaagse Deephouse / Tech-house sound maar tilt de muziek naar een nieuw niveau. Zijn laatste gig in Nederland was in 2008. Hij woont tegenwoordig in Los Angeles en komt niet vaak meer deze kant op. Voor Integrate maakt hij een uitzondering... want zijn nieuwe album, 'Smell The Coffee' is uit en dat gaan we vieren!

2 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 13104, 106}
Artiest C-Jay
Zo? Dik zeg...Mr C weer in NL... hoera.
kaartverkoop gaat volgens mij best hard,.... mijn kaart is in de pocket!