Partyflock
 

Redline Dance Events organiseert nieuw dance event in Leiden

anoniem gepubliceerd op
Redline Dance Events organiseert nieuw dance event in Leiden
19 februari 2004
FeestRed Line Dance · Session 1
Datumvrijdag 19 maart 2004
LocatieQbus Site
Nieuw dance event in Leiden, Vanaf 19 maart a. s. zullen wij, de organisatie “Red Line Dance”, een nieuw concept lanceren in Leiden. Red Line Dance is een nieuwe ambitieuze dance organisatie met als doelstelling; iets toevoegen in Leiden en omgeving op dancegebied daar er betrekkelijk weinig georganiseerd wordt in deze regio.

Wij gaan verschillende dance 'sessions' organiseren met aanvankelijk de nadruk op de stijlen groovy, funky techhouse en harddance in een “underground” ambiance. Vervolgens kunnen andere stijlen ook aan bod komen.

Niet voor niets is de rode draad (Red Line) voor ons: Dance. In het begin zullen de “Sessions” van opbouwend karakter zijn, maar het is ook mogelijk om in de toekomst bijvoorbeeld een ‘session harddance’ te organiseren.

Vooralsnog zullen voornamelijk (nog) onbekende, talentvolle dj’s invulling geven aan dit concept. Het is mogelijk dat deze in de toekomst aangevuld worden met bekendere namen.

Op 19 maart zal de eerste editie hiervan plaatsvinden; Session One! De eerste 2 uur hoor je de groovy techhouse van Gotcha. Vervolgens zal Fer from Paris je entertainen met zijn pakkende classics afgewisseld met hedendaagse techhouse/techno.

DJ Hank zal de avond afsluiten met een afwisselende, opzwepende harddance set waarbij de nadruk zal liggen op NRG UK hardhouse en hardtrance.

Het geheel zal visueel ondersteund worden door. Veejay Crew "Dens Televisuals", een goed op elkaar ingspeeld team dat video presentaties produceert en verzorgt tijdens evenementen. Middels een combinatie van grafische elementen, video materiaal en opzwepende effecten banen de beelden zich een weg naar het publiek op de maat van de beats. Door het live mixen van deze elementen kan de presentatie life aangepast worden aan de sfeer en krijgt het geheel een dynamische en energierijk gehalte.

Dennis Heida, studerend aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en oprichter/initiatiefnemer van "Dens Televisuals", heeft gedurende de afgelopen jaren via de experimentele weg ervaring opgebouwd in zowel de techniek, de stijl als de presentatie waardoor een volledig eigen stijl is ontwikkeld in de video presentaties

Red Line Dance - Session 1
19 maart 2004
Line-Up:
Fer from Paris
Gotcha
Hank

Algemene Informatie:
Lokatie: Qbus, Uiterstegracht 142
Plaats: Leiden
Tijd: 22:00 – 04:00
Presale: 10 Euro
Deur: 12,50 Euro
Website: http://www.redlinedance.nl

Voorverkoop:
Cyber Records Steenstraat 5, Leiden
J&R Records Haarlemmerstraat 246, Leiden

25 opmerkingen

 
"The Sessions" was toch van C-jay en de Q?

Klinkt iig wel als een goed concept!
 
Werkzaam bij 2dj2 Events
Laatste 1,5 uur ga ik zware UK hardhouse draaien!!:bounce::jaja:
Artiest Gonzo
Kaarten hier te koop!
PB ff als je in de buurt woont en een kaartje wil!
echt weer zo klote als ik weet niet wat in onze stad
nou hardcore-de-gekste jij zou er toch niet inkomen met je 16 jaar
haha jij denkt et! maar wel goed bedacht hoor eerst me profiel ff bekijken naar me leeftijd omdat je anders niks kan bedenken haha
Zoals je naam al doet vermoeden (hardcore de gekste zucht) en daarbij je (beide) reactie(s) opgeteld kan ik maar 1 ding hopen... dat je inderdaad niet binnenkomt...

But I'll be there!!
wat heb jij nou te zegge over mijn reacties en me naam?? ik bedoel als het mij een baggerfeest lijkt mag ik dat toch best zeggen?? mensen hebben niet allemaal dezelfde smaak ofzo hoor! dus maak je niet druk man en veel plezier want mij zal je daar echt niet zien hoor!
Ik zeg nix over je naam of reacties. Ik weeg ze alleen en trek daaruit conclusies. Terechte conclusies, zo blijkt uit je bovenstaande reply....

Maar jij mag best zeggen dat je het een baggerfeest vind. Je moet je alleen afvragen of het een zinvolle bijdrage is aan de topic:)

Dag knul....
 
sfeertje hier zeg :) :P

leuk idee van red line :) en in de buurt dus wie weet..... :D
laatste aanpassing
 
go maarten!!!
Zoals je naam al doet vermoeden (hardcore de gekste zucht) en daarbij je (beide) reactie(s) opgeteld -----> ehhm je zegt niks over me naam en reacties??????????
Ze willen gewoon zeggen dat kortzichtige kneusjes zoals jij die niet open staan voor nieuwe initiatieven, andere muziekstijlen etc beter gewoon weg kunnen rotten met hun grote mond.

En ze willen ook zeggen dat 90 % van al jou soort kansloze mensen een jaar of 16/17 is, een hele grote mond heeft, een naam heeft van "kijk mij stoer zijn", maar eigenlijk allemaal kneusjes zijn.

Zo duidelijk, meneer Hardcore-de-gekste?
 
Jongens, het heeft geen zin om te gaan "discussieren" over muziekstijlen want ieder z'n meug tóch ;-)
Wij willen gewoon proberen om Leiden wat meer dance te geven. (en als het loopt willen we ook een "session hardstyle/oldskool" doen)
Hardcore komt binnenkort in de Groenoordhallen dus dat is dan ook weer geregeld ;-)
Peace:respect:
Werkzaam bij Paniek
Artiest {SHOWLIST artist 1690, 40105}
het feest klinkt wel ok, wat mij opvalt is dat mr henja helemaal snapt waar het omgaat...LOVE, PEACE and HOUSE MUSIC!!!
:respect:
 
(en als het loopt willen we ook een "session hardstyle/oldskool" doen)

En dan nog een puur hiphouse/classics/oldschool feest en dan ben ik ook weer gelukkig. :P
het feest klinkt wel ok, wat mij opvalt is dat mr henja helemaal snapt waar het omgaat...LOVE, PEACE and HOUSE MUSIC!!!


Amen!
Maar ik moest het gewoon even kwijt...
..sorry ;) :D
 
dan maar hopen dat het gaat lopen :jaja:
Artiest {SHOWLIST artist 44587, 8866}
Goed initiatief Red line! Ik zit zelf ook in een organisatie in Leiden die ook een positieve bijdrage aan de dance in Leiden wil geven. Deze avond staat alleen meer in het teken van Techno/Electro. Een Live-act van Devon Miles (finalist grote prijs van NL.) en dj-sets, live electronische drums zullen die positieve bijdrage gaan leveren :)

http://party.snt.utwente.nl/flock/SECTION/party/ACTION/single/PARTYID/17849.html
 
Fer from Paris?!?!!?

haha lijkt wel een beetje op Dimitri from Paris...
 
Voor de mensen die naar het feest willen gaan; zouden die zich ff bij de partyagenda kunnen voegen. Er kunnen maar 210 man in en we zijn nu al bijna de helft van de kaartjes in het "vriendecircuit"kwijt.
Dan weten we een beetje wat we nog kunnen verwachten.
En, de kaartverkoop (als die er nog is) aan de deur is 2,5 euro duurder.
C U 19 maart
Helaas, gister vernomen dat we toch nog maar 1 keertje dit jaar een weekje gaan boarden en je raadt het al: PRECIES die vrijdag(nacht) vertrekken we!!! Dus helaas zal ik er niet bij zijn.... Maar ik heb er dik vertrouwen in dat jullie deze muziekstroming in Leiden op de kaart gaan krijgen!!!

Veel successss!
 
No worries mate ;-)
Prettige vakantie!!
Ik ben der ook écht wel bij!!
Wordt helemaal top :bounce:
Allemaal komen hoor, wordt gezellig.