Partyflock
 

Beat Palace Club perfecte symbiose tussen techno en visual arts

gepubliceerd door , op
Steam Music Network presenteert de elektronische muziek nacht Beat Palace Club in Canvas Amsterdam, op 8 juni 2013. Alwaar optreden de lokale Amsterdamse helden Mirella Kroes (Meanwhile) en Lisa Kay & Cenk Unis (Elevator Passion). Naast de stuwende techno sets, zal resident VJ SpyFly, light-painting kunstenaar Tim van Vliet en urban artist Revolt77 het feest omtoveren in een interactieve ervaring.

Club Canvas zal grondig verbouwd zijn tot een artistieke en visuele speelplaats. Kom en beleef de on-beat video-vertoningen, video installaties en video mapping, speciale Arty versieringen, of creëer je eigen kunstwerk met interactieve light painting. Beat Palace Club verzekert dat het een onvergetelijke feestnacht zal worden

Mirella Kroes
Mirella Kroes is een opkomend dj talent uit Amsterdam die zich al meerdere malen heeft bewezen achter de dj booth (Awakenings, Studio 80, Showcase, Trouw and Doornroosje). Ze combineert duistere oldskool met hypnotiseerende deeptechno waardoor ze en originele en rauwe style neerzet. Ze heeft al in vele clubs in Nederland gedraaid maar ook internationaal heeft ze al veel bereikt, ze draaide onder andere in Parijs, Londen en Berlijn.

Lisa Kay & Cenk Unis
Lisa Kay & Cenk Unis zijn een duo met een frisse benadering van funky techno-House. Ze stijgen momenteel in de rangen van de landelijke en internationale dance scene! Achter de draaitafels combineren zij funky techhouse beats met vocal sounds uit eerdere tijden. Het resultaat is een futuristische en toch nostalgische combinatie van opbeurende beats. Hun eigen bureau voor events en productie Elevator Passion staat bekend om onvergetelijke feesten in Amsterdamse topclubs, festivals in Turkije en clubnachten in Dubai.