Partyflock
 

Freestyle hardere stijlen vanaf Bloemendaal aan Zee

gepubliceerd door , op
Freestyle Maniacs
28 februari 2013
FeestFreestyle Maniacs · Midsummer beachball
Datumzondag 4 augustus 2013
WinactieFreestyle Maniacs actiegesloten
LocatieVroeger
Deze zomer zal Bloemendaal aan Zee meer schudden dan ooit tevoren nadat Free2party met Hardclassics on the Beach haar vijfjarig jubileum viert op 13 juli, komt er ook een volledig harder Freestyle evenement naar het populairste strand van Nederland. Beachclub Vroeger ontvangt op zondag 4 augustus Freestyle Maniacs Midsummer Beachball.

De internationale line-up met de beste DJ van dit moment in België, Mark with a K, en de pionier van de hardere stijlen Kutski uit de UK zullen samen met onder anderen The The Darkraver, Dr. Rude, The Viper en Bass-D in het hart van de zomer, Bloemendaal aan Zee rocken. Kortom Freestyle Maniacs gaat een rammer van een feest worden.

Freestyle is op dit moment één van de populairste stromingen aan het worden in ons kleine, grote dance-land. Dit houdt in dat men wel een beetje klaar is met het 'hokjesdenken' wat jarenlang in de geesten van het gemiddelde partypubliek schuilde. Zelfs in het buitenland is dit signaal inmiddels opgevangen en gaat er voorzichtig ook aan...

De gehele line-up: The The Darkraver, Kutski, Dr. Rude, Mark with a K, The Viper, Bass-D, Kidd Kaos, Raoul Coolman, Marlicious, Ruthless en Backfire met als stagehost MC The Russian.

Tickets
Presale:€15
Doorsale:€25


Voor meer info en tickets ga je naar www.Free2party.nl

Free2party agenda 2013

5 opmerkingen

Werkzaam bij NRG VIBE
dat klinkt weer ouderwets raggen op het strand
Klinkt goed!