Partyflock
 

Beukgevaar
Guess who's back

gepubliceerd door , op
Beukgevaar
4 april 2013
FeestBeukgevaar · Guess Who's Back!
Datumzaterdag 1 juni 2013
WinactieBeukgevaar actiegesloten
LocatieBazart
Aanstaande zaterdag is het zover; Beukgevaar: Guess who's back! Maanden van voorbereiding zijn er geweest om het laatste hardcore-feest in de Bazart tot de hardste ooit te maken. De Bazart gaat er mee stoppen en BML Events is er trots op dat ze diverse feesten hebben kunnen organiseren in dit bijzondere jongerencentrum. Beukgevaar wordt de laatste in een mooie reeks, maar tegelijkertijd maakt het concept Beukgevaar zijn rentree.

Zes acts staan te popelen, in samenwerking met MC D-Lyric, om Den Haag een heerlijke avond te bezorgen. Uiteraard kunnen op deze avond onze resident DJ's niet ontbreken: Maxtreme & Industrial Inc.. Maxtreme zal samen met Dark Resistance het podium betreden waar Industrial Inc. de gedroomde combinatie van draai- en mc-talent, bestaand uit N-ergetic en Master of Ceremony D-Lyric, de trommelvliezen op scherp zetten. Ook Mindfuck is erbij met een speciale early set en wat dacht je van de collabs Tharoza vs The BeatKrusher en Ispo vs Skullz. De enige solo act van de avond is weggelegd voor Ressurection.

Het zal de zevende keer zijn dat BML Events zich huisvest in de Bazart en de voorgaande zes edities werden beoordeeld met een tien en een griffel. Stel je kaartje veilig en dan ben jij er zaterdag bij; de finale van de Hardcore in de Bazart!

Timetable


Tickets
Voorverkoop:€7 via koop tickets en in Primera winkels.
Deurverkoop:€10