Partyflock
 

D-DAE Outdoor Festival start vrijdag de dj-battle

gepubliceerd door , op
Vrijdagavond 24 mei is het zover! De start van de D-DAE Outdoor Festival dj battle. De organisatie is in handen van Stichting Hollands Talent. De competitie vindt plaats in het Gashouderpodium Dedemsvaart te Dedemsvaart tussen 21.30 en 01.00 uur.

Vrijdag gaan ze van start met de eerste zes van de in totaal twaalf geselecteerde dj's. De kandidaten zijn: Alex Figeroa (Krimpen aan den Ijssel, Zuid Holland), Wilco Divaro & Mitch le Freak (Maarsen, Utrecht), F-Fact (Meppel, Drenthe), Sneak-R & Masaya (Assendelft, Noord holland), Afrostylez (Amsterdam, Noord Holland) en Silva Vieira uit Rotterdam, Zuid Holland.

In twee rondes zullen de zes dj's met elkaar de strijd aan gaan om die felbegeerde plek in de line-up van het D-DAE Outdoor Festival 2013.

De professionele jury bestaande uit dj Richard Feelgood, winnaar van de beste dj van Overijssel competitie in 2009 en regionaal talent Adin Dino zullen de deelnemers beoordelen en de beste doorsturen naar de finale die op dezelfde avond plaatsvindt. De twee winnaars staan samen met top dj's zoals Alvaro, Afro Bros, Artistic Raw en Lady Bee in de line-up van het D-DAE Outdoor Festival op zaterdag 29 juni op het Kalkoventerrein te Dedemsvaart.

'De dj-contest is niet alleen een wedstrijd, maar ook zeker een feest. De bezoekers kunnen niet alleen kijken en luisteren naar de deelnemers, maar ze kunnen ook volop dansen. Niet voor niets is een punt van beoordeling 'het bespelen van publiek'. Of je nu komt voor die ene dj, of dat je gewoon een gezellige avond uit wil: Het Gashouderpodium Dedemsvaart is 'the place to be' tijdens de D-DAE dj battle', aldus Arsanio Wiet, voorzitter van Stichting Hollands Talent.

Tijdens deze avonden is er gratis entree. Kijk op www.d-dae.nl en maak kennis met de deelnemers, de muziekstijlen, de indeling en alle overige informatie.