Partyflock
 
­ Nederland

Beachrockers Clubtour finale in Club Red in Leeuwarden

gepubliceerd door , op
Beachrockers Clubtour
14 mei 2013
FeestBeachrockers Clubtour · Finale DJ Contest Site
Datumvrijdag 31 mei 2013
LocatieRED Site
Op vrijdag 31 mei verplaatst het zonovergoten Beachrockers Festival zich eenmalig naar de beste club van het Noorden: RED in Leeuwarden. Met een spectaculaire line-up zal deze avond de temperatuur stijgen tot subtropische sferen. Tijdens deze avond zullen o.a DJ Irwan, Praia del Sol & DJ Punish optreden. Daarnaast zal tijdens deze avond de finale plaatsvinden van de Beachrockers DJ Contest.

Aan de line-up zal het in ieder geval niet liggen voor deze editie van de Beachrockers Clubtour. Mixmaster DJ Irwan reist met zijn unieke eclectische sound de hele wereld rond en deze avond laat hij zijn speciale DJ skills aan jullie horen. DJ Punish brengt binnenkort zijn eerste samenwerking met legende Tiësto uit, let op deze man gaat vlammen deze zomer. Praia del Sol scoort momenteel met zijn track 'Maria Lionza' een dikke hit in binnen en buitenland en voorziet deze avond van zwoele zomerse muziek.

Afgelopen maanden streden meer dan vijftig talentvolle DJ's tegen elkaar om de winnaar van de Beachrockers DJ Contest 2012 te worden. Op 31 mei, tijdens de Beachrockers Club Tour, zal de ultieme winnaar bekend worden gemaakt. In de jury nemen plaats Allan Drent van de Pioneer DJ School, Patrick Diijkstra eigenaar van boekingskantoor PM2AM-Agency & DJ Praia del Sol.

Kortom, kom op 31 mei naar RED in Leeuwarden om samen met je vrienden en Beachrockers de zomer in te luiden.