Partyflock
 

Bodycode Goedmaak editie
En viering verjaardag Carlos Valdes

gepubliceerd door , op
Bodycode
12 mei 2013
FeestBodycode · Carlos Valdes' Birthday Bash
Datumzaterdag 18 mei 2013
WinactieBodycode actiegesloten
LocatieBarkode Site
Carlos Valdes is jarig en dus viert hij het, lang en goed. Tijdens de aankomende editie van B O D Y C O D E kun je meer dan twaalf uur lang los op de fijnste house en lekkerste techno die Amsterdam rijk is. Mirella Kroes, Anonym (live), Tim Hoeben, LET-resident Viktor Palmer en Stefan Vincent (live) zijn enkele van de mooie namen op de bill.

Wars van concessies, non-conformistisch en vooral gericht op datgene waar het écht om moet gaan tijdens een onvervalste rave. Dat brengt B O D Y C O D E je op zaterdag 18 mei tijdens haar -alweer- vierde editie. House en techno in twee zalen, Funktion One geluid en een fijne mix van jonge honden en oude rotten worden die nacht en ochtend samengebracht.

Het wordt een bijzonder fijne editie: allereerst viert Carlos Valdes deze avond zijn verjaardag. Een traditie die binnen de Amsterdamse scene altijd goed in stand wordt gehouden. Maar Carlos heeft nog een verrassing: omdat B O D Y C O D E in januari van dit jaar wat vroeger moest stoppen dan gepland, compenseert Barkode iedereen die komt dansen. Voor deze editie is de entreeprijs hierdoor maar vijf euro. En of dat nog niet genoeg is, gaat het feest op 18 mei maar liefst tot 12.00 uur in de middag door. Kortom: maar liefst dertien uur lang los voor maar vijf euro tijdens de verjaardag van Carlos Valdes met een line-up waar de liefhebbers van smullen. Dat belooft wat. Hieronder de line-up.

Basement
Carlos Valdes & Sandrien (Studio Soulrock)
Mirella Kroes (Studio 80)
Stefan Vincent (live) (Balans, Dynamic Reflection)
Tim Hoeben (Trouw)
Tommy Kornuijt (Breakfast Club)
Viktor Palmer (LET)

Attick
Anonym (live) (Studio Soulrock)
Ferdi Blankena & Sense Unique (DeventerDubSessions)
Joost Nicolai
Maralina David (Studio Soulrock)
Steven Pieters & KRY (Triphouse Rotterdam)

De entreeprijs is €5 en je koopt je ticket in de voorverkoop via koop tickets.