Partyflock
 

Adrenaline in The History

gepubliceerd door , op
Adrenaline
18 maart 2013
FeestAdrenaline · The rush continues
Datumzaterdag 25 mei 2013
LocatieHistory Site
Zaterdag 25 mei 2013 gaat het dan eindelijk weer gebeuren. Tynaarlo kan zich na lange tijd weer opmaken voor hardstyle en hardcore. Bassline Events gaat maar eens kijken of de fundering en de voegen van The History nog steeds bestand is tegen het geweld van de hardere stijlen. Na twee edities van Adrenaline in Hoogeveen is nu de tijd gekomen dat ook Tynaarlo eraan moet geloven. Adrenaline gaat verder in The History met de toepasselijke naam 'The Rush Continous'. Bassline Events heeft ook dit keer niet bezuinigd op de line-up en dat is te zien:

Om 22:00 uur zal Re-Shock aftrappen met de eerste hardstyle beats! Deze nieuwkomer zal laten horen dat hij de hardstyle een warm hart toedraagt en het dj vak voor de volle 100% verstaat.

Om 23:00 uur is het tijd om de hardstyle tracks eens een rauw randje te gaan geven. Fanteria gaat hier zorg voor dragen en zal laten zien dat als er een vrouwelijke dj achter de draaitafels staat het niet voor pussies is! Dit is keiharde rawstyle.

Om 00:00 uur breekt er een nieuwe dag aan. Nieuwe dag, nieuwe stijl. Het aantal bpm wordt omhoog geschroefd en de beats worden nog even wat rauwer. Hardstyle is over, want het gaat een tandje harder. Hardcore komt weer terug in de speakers van The History.

De resident dj van Adrenaline zal de hardcore aftrap geven. Hellfire liet in Hoogeveen al de voegen uit de muren komen en gaat dit in Tynaarlo weer proberen. Hij zal de nieuwste hardcore tracks weer afvuren en een aanval inzetten op de fundering.

Om 01:00 uur komt mister Thunderdome-radio in beeld. E-Ruption zal een uur lang zijn kunsten laten horen. Deze dj won in 2009 de Thunderdome-radio contest en staat sindsdien op feesten als Nature One, In Qontrol, Defqon en natuurlijk Thunderdome.

Om 02:00 uur heeft Bassline Events Prankster achter de draaitafels staan, niet alleen een geweldige dj maar tevens een fantastische producer. De track 'Tears and Blood' werd al gebruikt in de vorige aftermovie van 'Adrenaline, The Next Shot' en hiermee werd gelijk een knipoog gedaan naar een optreden op de volgende editie van 'Adrenaline'.

Om 03:00 uur komen de beats van ver. Trypsin, member of T-Town Dreamteam, Deze dj uit het zuiden van het land zal bewijzen dat het goede van ver komt. Ook hij is een geweldige producer die al meer dan 200 feesten in zijn geschiedenis heeft staan, waaronder Army of Hardcore, Intents Festival en Harmony of Hardcore.

Om 04:00 uur zullen de members of the Enzyme Family Adrenaline waardig afsluiten. Lunatic & Miss Hysteria, wie kent ze niet...Noem een hardcore-minded land en ze hebben er gedraaid, noem een groot feest en ze hebben er gedraaid en 25 mei word daar Adrenaline aan toegevoegd. Zorg dat je erbij bent want er is geen garantie dat The History nog in goede staat is nadat dit duo hun afsluitingsset heeft voltoid!

Mocht het zijn dat het dak er niet helemaal van af dreigt te knallen dan zal niemand minder dan de resident MC van Adrenaline MC M-Core de gehele avond de dj's ondersteunen met zijn opzwepende teksten.

Hieronder vind je de timetable en alle handige informatie die je als bezoeker dient te weten.

Timetable
22:00-23:00 Re-Shock
23:00-00:00 Fanteria
00:00-01:00 Hellfire
01:00-02:00 E-Ruption
02:00-03:00 Prankster
03:00-04:00 Trypsin
04:00-05:00 Lunatic & Miss Hysteria

Hosted by Mc M-Core

Tickets
Entreeprijs is €10,- aan de deur. Er is geen voorverkoop.

Deurbeleid
Drugs:
De organisatie conformeert zich aan het lokale beleid van de politie. Dit is 'zero tolerance'. Dat betekend dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of Hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Bij verdenking wordt zorgvuldig gevisiteerd.

Legitimatie en leeftijd:
De minimumleeftijd is 16 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Dresscode:
Geen kisten met rode of witte veters, geen voetbal shirts, geen racistische, politieke of aanstootgevende tekens.
Geen jassen(jassen dienen verplicht bij de garderobe te worden ingeleverd)

Garderobe:
Er is een garderobe aanwezig in The History. De kosten bedragen €1,- per jas. Jassen dienen verplicht te worden afgegeven in de garderobe.

Parkeergelegenheid:
Naast The History is een grote parkeerplaats voor bezoekers van The History.

Camera's:
Het is vrij toegestaan om foto's en video opnames te maken.

6 opmerkingen

Dat betekend dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan
Alcohol vrij feestje dus:x
Dresscode:
Geen kisten met rode of witte veters, geen voetbal shirts, geen racistische, politieke of aanstootgevende tekens.


We leven in 2013.....Dit heb ik al jaren niet meer gezien hahaha
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Bubje op zaterdag 11 mei 2013 om 16:28:
Dresscode:
Geen kisten met rode of witte veters, geen voetbal shirts, geen racistische, politieke of aanstootgevende tekens.

We leven in 2013.....Dit heb ik al jaren niet meer gezien hahaha


Toch zijn ze er nog, weet niet hoe het met jou zit maar wij hebben er een hekel aan om mensen te weigeren :D
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 11 mei 2013 om 17:51:
Toch zijn ze er nog, weet niet hoe het met jou zit maar wij hebben er een hekel aan om mensen te weigeren


Kom niet meer zo vaak op de Hardcore feesten. Maar dacht dat het helemaal uitgestorven was die people haha

Wel vet dat jullie Toine geboekt heb. Onze Noord Hollandse herrie makert :doetiewoop:
laatste aanpassing