Partyflock
 

Latin Lovers on the Beach met Pinkstereditie in Bloemendaal aan Zee

gepubliceerd door , op
Latin Lovers
4 mei 2013
FeestLatin Lovers · Pinkster editie Site
Datumzondag 19 mei 2013
WinactieLatin Lovers actiegesloten
LocatieFuel Site
Het strandseizoen is begonnen, heerlijk! De temperatuur blijft stijgen en het lentegevoel begint langzaam te komen na een veeeeel te lange winter. Latin Lovers viert de lente tijdens het Pinksterweekend aan het strand van Bloemendaal bij Beachclub Fuel! Als vanouds wordt Beachclub Fuel weer omgetoverd tot een club met tropische sferen, veel zomerse beats, tribals, vocals, cocktails, palmbomen, trommels en warmte!

Op Pinksterzondag 19 mei pakt Latin Lovers uit met een selectie van de meeste favoriete latin house artiesten! Om te beginnen met Roul and Doors, de sensatie van 2012 en bekend van de monstertracks 'Blackout' & 'Elements'! Maar dat is uiteraard niet alles! Benny Rodrigues komt naar Bloemendaal voor een latin set 'Benny Rodrigues stijl'. De kenners weten wat ze fdaaree bedoelen. Ook Stefan Vilijn, Jasper Clash & Alex Cruz verschijnen deze avond in de DJ Booth. MC Jollygood verzorgt 19 mei de lyrics. Je ziet het al, het kan niet anders dan dat het een hete dag wordt op het Bloemendaalse strand.

Open air stage
Traditiegetrouw wordt er in het pinksterweekend extra hard uitgepakt op het Bloemendaalse strand. Bij mooi weer zal er daarom een dikke Latin Lovers open air stage worden gebouwd. Mochten de weergoden het laten afweten dan is alles uiteraard overdekt.

(Lady) Tickets
Voor de dames zijn er uiteraard weer een beperkt aantal ladytickets verkrijgbaar! Met een ladyticket hebben twee dames toegang via één ticket. Voor €18 heb je al zo'n ladyticket in the pocket! Uiteraard geldt hiervoor: op=op. De normale tickets kosten €14.

Tickets zijn verkrijgbaar op www.latinlovers.nl/tickets en bij alle Free Record Shops in Nederland.

1 opmerking