Partyflock
 

Click at the beach opent Woodstock

gepubliceerd door , op
Click at the beach
5 maart 2013
FeestClick at the beach · Opening at Woodstock
Datumzondag 5 mei 2013
LocatieWoodstock 69 Site
Vanaf nu vloeien de feestelijke vibraties weer over het strand van Bloemendaal. Click laat een knaller van een clubseizoen achter zich en gaat met een vreugdedans en gespreide armen het strandseizoen in. Click at the Beach zet op de eerste strandeditie van het jaar de toon met Marek Hemmann, Wouter de Moor en Ille Bitch bij het ontspannen zomerverblijf Woodstock 69.

Met alle ogen en pijlen gericht op technohoofdstad Berlijn wordt wel eens vergeten dat er vele andere bijzondere broeikassen vol baanbrekend geluid, energie en talent van elektronische muziek te vinden zijn. Jena is zo'n plaats. De thuisbasis van Freude am Tanzen, een van de heetste labels van het moment, en Marek Hemmann. Hemmann componeert in Jena zijn levendige creaties en brengt ze vanaf daar live de wereld over. Vanuit de studio komen op hoog tempo parels van producties naar buiten, solo en succesvol met o.a Fabian Reichelt als Marian, waarvan onlangs een nieuw remix album verscheen. Hemmanns geluid is van al het onnodige gestript en verrijkt met alles dat vloeit, broeit, stroomt en gaat. Minimal met een dikke en gepolijste funk schwung.

Het strandseizoen kan niet beter onderstreept worden dan met het geluid van Hemmann in combinatie met Click helden van eigen bodem, Wouter de Moor en Ille Bitch. Wouter de Moor is synoniem voor krachtige warme techno met veel ritme, funk en melodie. Als artiest een energieveld dat al seizoenen lang het strand volledig naar zijn hand zet. Alles met een grote grijns op het gezicht. Ille Bitch is de connaisseur van het betere house werk. Met zijn platen rijgt deze oer-dj een set in elkaar waarin het publiek wordt meegevoerd in trip langs alles van het beste dat de elektronische muziek te bieden heeft. Marek Hemmann, Wouter de Moor en Ille Bitch samen staan voor pure liefde voor het warmere, doch niet kinderachtige elektronische geluid. Een stranddag die begint met de ontspannen ritmes van house en uitloopt in een finale in het donker met subliem licht, geluid en techno.

Tickets kosten in de voorverkoop bij koop tickets €17,50.

Click is klaar voor een lange en hete zomer. Met vaste partners Woodstock 69 en Labyrinth Bookings komt weer een serie van klinkende edities voorbij. Grote klapper deze zomer wordt Click Festival, 1 juni op het waanzinnige circuit van Zandvoort, met o.a. Jamie Jones en Secret Cinema. Eerst deze Click at the Beach openingseditie om weer een seizoen muzikaal vuurwerk en Click feestelijkheid aan het strand te vieren. Click at the Beach is waar het tijdens de zomer voor Techno aan Zee gebeurt.

1 opmerking