Partyflock
 
­ Nederland

Soulvation en Ronald Molendijk + Ron Stuts

gepubliceerd door , op
Soulvation en Ronald Molendijk  + Ron Stuts
16 februari 2004
FeestSoulvation in Concert · Reset your brain
Datumvrijdag 12 maart 2004
LocatieManifesto Site
Wie heeft hem niet gehoord; Reset Your Brain, de swingende zomerhit van Soulvation. Het is zo'n nummer waar je niet stil bij kan blijven zitten en dat de hele dag door je hoofd blijft spoken. Soulvation werd in 2001 opgericht door deejay/producer/remixer/labelbaas Ronald Molendijk en toetsenist/producer Jeroen Rietbergen, die beiden hun sporen in de muziekwereld al ruimschoots verdiend hadden. Dankzij dit feit stond Soulvation binnen onafzienbare tijd op de grote festivals als North Sea Jazz, Parkpop en Dance Valley, metsingle; I Just Can't Stop werd een bescheiden hit en het debuutalbum, Some Love, waarop gastbijdrages van zowel Candy als Hans Dulfer, ontving lovende kritieken. De singles Flying Into Love en Summer In The City volgen, alsmede een Marlboro Flashback tournee en Vrienden Van Amstel Live in Ahoy. In 2003 produceerden Jeroen Rietbergen, Michel van Schie en Ronald Molendijk nog even tussen neus en lippen door het nieuwe album van Jan Akkerman en kwam het album One van Soulvation uit. Daarop staat de megahit Reset Your Brain en Soulvation is niet meer van de Nederlandse TV en podia weg te denken. Op dit moment is de band bezig met de voorbereidingen van de nieuwe single Deeper. Met naast Molendijk (drum programming) en Rietbergen (toetsen), zangeressen Caroline Dest en Marloes Nova, Michel van Schie op bas (ook producer), Leendert Haaksma op gitaar en Jan van Duikeren op trompet. Na afloop van Soulvation is het feestje nog niet afgelopen! DJ's Ronald Molendijk en Ron Stuts zullen namelijk laten zien dat ze ook zonder band het dak eraf kunnen laten gaan! Ronald Molendijk zijn roots liggen in het Rotterdamse clubcircuit. Hij draaide in verschillende clubs als Nighttown, Escape en De Waakzaamheid en op grote feesten zoals Innercity, Sensation, mysteryland en 4 elements. Ron Stuts brengt met een sublieme mix van retro house & mellow sounds menig bezoeker in nostalgische verroering. Ron Stuts is een graag geziene dj's op de feestjes van Verse Geesten (Las Palmas), Sinners in Heaven en MTC! Manifesto, Hoorn Deur open: 21.00 uur Entree €10,- info en reserveringen 0229 249 839 of kijk op www.manifesto-hoorn.nl

11 opmerkingen

Toevallig luister ik nu Deeper :).
Die gasten maken best leuke muziek (Y).
laatste aanpassing
 
Nou en of.
En live zijn ze nog VEEL leuker!

Wij hadden ze geboekt voor het Haagse Hogeschoolfeest. Een goede en bruisende act, met zelfs wat uitstapjes naar een beetje duistere momenten zonder zang. (Y)
ik heb ze gezien op amstel live :P
was het enige leuke eigelijk :)
STUTS..wij waren de eerste bij hun optreden
in O O OW den haag !
Soulvation is vèt! :D

Toegevoegd aan agenda!
wat een losers die gasten van soulvation!
LIVE niet om aan te horen!

:( aanfluiting :(

Ron Stuts de man die het wél kan
LaterzZ
ik zeg iedereen die erheen wil gaan:
GA NIET!!!!!

ze waren laatst in de challenge en ik kan alleen maar zeggen: KUT MUZIEK!

Slecht geluid, slechte performance enzo...
echt zwaar kut, ze verpestte de sfeer echt!
 
Soulvation swingt!!
(y)
 
Soulvation is echt goed!! jaja daar was www.tdfm.nl.nu toch even erg snel bij :P
 
Soulvation is harstikke goed. Ik heb een concert gezien twee weken geleden in de Boederij te Zoetermeer. Harstikke gaaf man!

Op www.partyscene.nl staat nog een repoortje ervan.....
laatste aanpassing