Partyflock
 

Pussy Motherfuckers

gepubliceerd door , op
Hemelvaartsdag is een van de dagen in het jaar waarop bijna iedereen vrij is. Een dag om lekker bij je familie te gaan zitten, een dag om lekker het complete huis onder handen te nemen, maar de beste manier om deze dag door te brengen, is toch echt om bij te komen van Pussy Motherfuckers!

Op woensdag 8 mei zal Confusion Events neerstrijken in de Rodenburg in Beesd voor een nieuwe editie van Pussy Motherfuckers. Vorig jaar was dit een groot succes, mede door de lage entreeprijs en ook dit jaar kun je weer helemaal uit je dak gaan voor 10 euro.

Line up
Ook dit jaar pakt Confusion Events uit met een knallende line-up. Vanaf 22:00 tot 07:00 zullen de beste artiesten de revue passeren. Check hieronder de complete line-up van Pussy Motherfuckers.



Kaartverkoop
Kaarten zijn verkrijgbaar voor het bedrag van 10.00 euro (ex fee). Deze zijn online te bestellen via www.confusion-events.nl, www.derodenburg.nl of je kunt ze kopen bij één van de 400 Primera vestigingen in heel Nederland. Kijk op www.primera.nl voor een vestiging bij jou in de buurt. Deze avond zal er ook deurverkoop zijn.

Bereikbaarheid
Discotheek Rodenburg in Beesd ligt nabij het kruispunt van de A15 en de A2 en is dus prima te bereiken met de auto. Beesd ligt ongeveer 15 minuten onder Utrecht en nog geen 10 minuten vanaf Culemborg.
Tevens ligt de locatie op loopafstand (ongeveer 10 minuten lopen) van het treinstation in Beesd. Kijk voor meer informatie op www.ns.nl

5 opmerkingen

Chille toko, moeite waard!