Partyflock
 
­ Nederland

SPRKL verzorgt de opening van Strandzuid

gepubliceerd door , op
SPRKL
16 april 2013
Na een succesvolle lancering afgelopen vrijdag 5 april, zal SPRKL het openingsfeest van Strandzuid verzorgen. Deze exclusieve samenwerking belooft een combinatie van top entertainment, een sfeervolle setting en zomerkriebels. Let's celebrate the beginning of the summer in style!

SPRKL, een initiatief van Maria Tailor en Tamara Elbaz bekend van Modemeisjes, is een high-end party concept dat perfect aansluit op het unieke karakter van Strandzuid, dé hotspot van Amsterdam. Tijdens de spectaculaire opening op vrijdag 3 mei zullen de funky summer vibes van DJ's Delivio Reavon & Aaron Gill en Gavin Francis het ultieme zomergevoel creëren.

Delivio Reavon & Aaron Gill zijn twee jonge, getalenteerde DJ's en producers uit Amsterdam. Ze hebben al meerdere prestigieuze prijzen in de Nederlandse muziekscène gewonnen en staan bekend om energieke sets met invloeden uit house, progressive, tribal en techno. Het duo wordt veel gevraagd bij festivals en grote feesten waaronder Extrema Network Outdoor, Solar Festival, Ultra Sonic Festival en Dirty Dutch. Maar ook internationaal zijn ze niet onopgemerkt gebleven. Zo hebben ze gedraaid in Miami, Londen, New York en de grootste club in de wereld: Privilege Ibiza. In Nederland zetten zij samen met Mitchell Niemeyer de Jimmy Woo maandelijks op zijn kop met hun eigen concept 'Voyeur'.

Gavin Francis is samen met Lester Williams bekend als DJ duo Moonflower en is vanaf zijn 17e bezig met muziek. Naast hun eigen producties, zijn ze voornamelijk bekend om hun sterke remix reputatie. Zo hebben ze de single van Bob Sinclar 'Fuck With You' gemixt tot een top plaat. De internationale duo heeft veel grote feesten en festivals op hun naam staan waaronder Tomorrowland, Laundry Day, Summer Festival en Daydream. Daarnaast draaien ze in alle bekende clubs in België: Noxx, Club Gotha, Carré.

De officiële opening van Strandzuid wordt gehouden op vrijdag 3 mei 2013. De deuren gaan open om 17:00 uur, tickets verkrijgbaar via link2ticket.nl. Voor VIP tafelreserveringen aanvragen kunt u mailen naar viptable@sprkl-amsterdam.nl.