Partyflock
 
­ Nederland

Aanstaande zaterdag weer Blow Out Sale
The preparty edition

gepubliceerd door , op
Blow Out Sale!
14 maart 2013
FeestBlow Out Sale! · The preparty edition
Datumzaterdag 13 april 2013
LocatieRige Entertainment Site
Op zaterdag 13 april kan je vanaf 12 uur weer terecht aan de Ambachtsstraat 12 te Poortugaal voor de beste deals op het gebied van hardcore/gabber merchandise en meer! Niet alleen zijn er superkoopjes te halen zoals shirts, cd's en dvd's vanaf 1 euro maar ook kan je diverse artiesten ontmoeten en live luisteren naar de hardcoreradio uitzending. Bij de laatste editie van december kon je ook partybanners verkopen en ook dit keer zullen ze diverse banners van grote en kleine feesten voor weinig van de hand doen.

Draaien maar & Demo's welkom!
Er komen diverse artiesten langs, dus een meet en greet is altijd gezellig. Je kan diverse speciale energy drinks inslaan dus als je door wil feesten kan dat wel handig zijn. De exacte draaitijden van de artiesten wordt woensdag tijdens de Distortion show op www.hardcoreradio.nl bekend gemaakt maar je kan van diverse artiesten zoals Dione, Darkcontroller, Distortion, Rotterdam Terror Corps verwachten dat het een gezellige boel wordt waar je ook nog eens de nieuwste klappers kan horen. Ook kan jij als beginnend artiest je demo afgeven met je eigen muziek of een mix afgooien om kans te maken om live op Hardcoreradio te draaien.

Kost niks!
Het kost helemaal geen entree en de eerste 50 bezoekers kunnen ook nog eens een gratis partyposter naar keuze uitzoeken. Rige is makkelijk te bereiken met openbaar vervoer, metrostation Poortugaal ligt namelijk op loopafstand. Je moet de metro van Centraal Station Rotterdam richting Spijkenisse nemen en uitstappen bij station Poortugaal, vanaf daar is het direct linksaf (ongeveer 7 minuten lopen), Het Rige gebouw is tegenover het TNT kantoor langs de metrobaan tussen station Poortugaal en Rhoon.

4 opmerkingen

iemand die weet wat je hierna nog kunt doen, voor we naar masters rijden
ontzagwekkend
diverse speciale energy drinks inslaan dus als je door wil feesten kan dat wel handig zijn


wordt er wel over energy drinks gesproken? :D