Partyflock
 

Solomun op XO Live
Extrema Outdoor

gepubliceerd door , op
XO Live
14 februari 2013
Solomun treedt dit jaar op op XO Live, het voormalige Extrema Network Outdoor. Dat maakte de organisator zojuist bekend. Zaterdag 13 juli beleeft XO Live zijn achttiende editie aan het strand van Aquabest.

Eerder werd al bekend dat Major Lazer, Knife Party, Hardsoul met Alain Clark, het Berlijnse technocollectief van Innervisions (met o.a. Henrik Schwarz, Ame en Dixon) en de popdiva Eva Simons op het affiche prijken. Woensdag 17 april maakt XO Live de volledige line-up bekend.

Solomun
Feit: Solomun is man of the moment! Niet voor niets dat hij in Ibiza 'The island's new favorite DJ' wordt genoemd en dit seizoen wekelijkse residency's heeft in Pacha en Sankey's aldaar. Ook werd hij 'DJ of the year' in Mix Mag en 'Best Producer' bij de DJ Awards!

Solomun's eigenzinnige, unieke sound, gemarkeerd door deepness & sexiness geeft momenteel een frisse kijk op techno en techhouse en dat past perfect in XO Live's nieuwe techy indoor area, de 'Emerald'.

Dare To Be
Met de bekendmaking van Eva Simons gaat ook de XO Live 2013-campagne 'Dare To Be' van start. Omdat XO Live een gedurfd festival is, worden mensen uitgedaagd gewaagde acties vast te leggen en te posten op Facebook onder vermelding van '#Daretobe'. De meest bijzondere inzendingen worden beloond met onder meer een partyreis naar Ibiza of een tatoeage.

XO Plus
Ook meesterkoks Hans van Wolde en Ron Blaauw staan op XO Live. De tweesterrenchefs zullen draaien en koken in de XO Plus, een gedeelte van het festival dat is ingericht voor de bezoeker die iets meer luxe en comfort behoeft. Als XO Plus'er krijg je onder meer toegang tot de vier exclusieve XO Plus-area's met uitzicht op de hoofdpodia.

Tickets
De reguliere tickets bedragen 59 euro en XO Plus-tickets kosten 89 euro. Early Bird-kaarten zijn uitverkocht, maar alle andere tickets zijn nog verkrijgbaar via Timoco op de festivalwebsite www.xofestival.nl, evenals de XO Plus-parkeerkaarten. Voor CJP-kaarthouders is er wederom een korting van 7,50 op het reguliere ticket.

1 opmerking

Werkzaam bij Decisions
woop woop
laatste aanpassing