Partyflock
 
­ Nederland

Maison de Fous en Bink Vijf Hoog zorgen voor trillende vooravond troonwisseling

gepubliceerd door , op
Maison de Fous
24 maart 2013
FeestMaison de Fous · La Fièvre Orange
Datummaandag 29 april 2013
LocatieBink Vijf Hoog
De Koninklijke stad maakt zich langzaam maar zeker klaar voor een unieke gebeurtenis. De Oranjekoorts neemt toe als nooit tevoren. Niet alleen viert Nederland feest voor haar geliefde Koningin; Maison de Fous & Bink Vijf Hoog maken zich klaar voor de laatste avond voor de troonswisseling. Maison de Fous; La Fièvre Orange biedt 29 april 2013 eerste hulp en opvang voor alle elektronische muziekliefhebbers in en om Den Haag. Niemand minder dan Guy Gerber komt voor deze editie voor het eerst naar de Hofstad.

Na het zeer geslaagde kerstcircus (Cirque de Noel, 26 december 2012) met geweldige mensen, spetterende animatie en kwalitatief hoogstaande artiesten (Martin Buttrich, Kabale und Liebe) is het tijd voor een overweldigend vervolg. Maison de Fous heet iedereen welkom bij deze unieke Haagse Happening op de mooiste locatie die Den Haag rijk is: Bink Vijf Hoog.

Deze laatste Koninginnenacht kent een line-up die de Oranjekoorts zal temmen tot gezonde spanning; essentieel om de nacht mee door te komen. Kevin Mark (Tractor records / Acces Records) zal zich ontfermen over de eerst hulp. Hij zal voorzien in het voorbereidend werk voor de beatchirurg van de avond; niemand minder dan Guy Gerber (Supplement Facts Records) zal iedereen verlossen van de Oranjekoorts met zijn herkenbare melodieuze doch diepe producties. Are you cured yet? Uiteraard is er ook nagedacht over de beste en meest vertrouwde nazorg. Warren Fellow (Desolat / Fone Audio) stelt orde op zaken in zijn thuisstad en zorgt ervoor dat iedereen met nieuwe energie kan beginnen aan de laatste Koninginnedag voor de komende decennia. Omstreeks vijf uur wordt iedereen ontslagen uit de opvang; genezing wordt gegarandeerd.

Mis deze unieke derde editie niet. Om goede opvang te waarborgen zijn de plaatsen niet onbeperkt; vroege beslissers worden beloond (early bird € 12,50). Voorverkoop via koop tickets a €17,50. Aan de deur betaal je €20.

Check ook www.maisondefous.nl.