Partyflock
 

Moments op 25 mei in de Factory010

gepubliceerd door , op
Moments
28 maart 2013
Vlak voordat het festivalseizoen begint kan je nog één keer genieten van de grootse maar toch intieme Factory 010 op Moments. Samen met een groot aantal (inter)nationale artiesten zullen de dj's van het label Moments Music tot diep in de nacht hun muzikale visie overbrengen. De aftermovie van de laatste editie geeft een goede impressie van waar Moments voor staat:



Line-up
Marco Bailey (🇧🇪, Bedrock) boekte midden jaren negentig al zijn eerste successen met releases op grote labels als Tronic, Drumcode en Intec Digital. Tot op de dag van vandaag presteert hij op dit niveau, met optredens op Awakenings, Nature One en Time Warp en een recent hoogtepunt in de vorm van zijn album 'High Volume' begin dit jaar.

Al ruim twintig jaar werkt de geluidskunstenaar uit Köln, Robert Babicz (🇩🇪, Systematic), met passie en liefde aan zijn muziek. Met het gebruik van synths en live apparatuur op het podium staat hij bekend als een echte live performer. Daarnaast filmt hij veel van de momenten die hij meemaakt en verwerkt deze tot mooie clips achter zijn tracks.

Sebastian Mullaert aka Minilogue, (🇸🇪, Mule Electronic) wordt uitgenodigd voor een dj set. Hij zal laten horen dat hij naast zijn minimale dialoog met Marcus Hendrikson een uitstekende platenkeus heeft en weet hoe hij met mixtechnieken een zaal aan zich kan binden. Materiaal daarvoor heeft hij genoeg, want het nieuwe album van Minilogue komt binnenkort uit op Cocoon.

Om er een echt Rotterdams feest van te maken is Secret Cinema (GEM Records) aan de line-up toegevoegd. Bekend van talloze grote tracks als Timeless Altitude, Sonar System en Mary Go Wild behoeft de techno purist geen introductie.

Warren Fellow (Desolat) & Sandeep (DGTL) gaan samen een unieke set neerzetten. Beiden staan bekend om hun feilloze Deephouse sets en dat is ook precies wat er verwacht kan worden op 25 mei.

Kadir Pelit (Undertone), wel bekend van zijn feesten op het Westelijk Handelsterrein en Corso, waar hij met artiesten als Rodriguez Jr, Minilogue, Gabriel Ananda en Daso het podium deelde, wordt door zijn sublieme optreden op de eerste editie van Moments opnieuw ten tonele gebracht.

Mede initiatiefnemers van Moments, Hertz & Vibes (Moments Music) en talent uit de Moments familie, Leak (Moments Music) zullen het label deze keer representeren.

Tickets
De goedkoopste 'Loyalty Tickets' zijn uitverkocht. Er zijn nog enkele Early Birds verkrijgbaar, waarna de Presale Tickets aangebroken worden. Je koopt je kaarten via koop tickets. Voor meer info, check je www.momentsevents.nl.