Partyflock
 

Previous

gepubliceerd door , op
Previous
1 februari 2013
Dat de residentiestad een beetje snakt naar ouwe Haagse gezelligheid met wat goeie housemuziek op de achtergrond, dat mag geen verrassing zijn! De mannen van Previous Productions willen daar graag een beetje op inspelen en een kleine bijdrage leveren aan het verdunde aanbod in Den Haag van tegenwoordig. 19 April, wanneer iedereen weer met een zonnige blik naar de toekomst kijkt, houden zij een housefeesjuh!

De grondslag voor dit feest ligt bij drie mensen die zowel het leven voor als achter de draaitafels kennen en eigenlijk als enige ambitie hebben om de oude housegezelligheid in Den Haag weer een beetje tot leven te wekken. Den Haag heeft 'vroegah' echt wel een leuke scene gehad met een goede basis voor stevige muziek. Om daar opnieuw op in te haken willen ze dit nou precies ten gehore brengen deze avond. De 100% Haagse dj line-up toont dan ook aan dat dit een hele lange, gezellige nacht gaat worden. Goeie muziek, gezellige mensen en een ongedwongen sfeer. Oldschool is the message... rave is the feeling!

Locatie is de Bazart de uitgelezen plek om 'ns even van de klappers te genieten en daarnaast even bij te kletsen met oude bekenden. Een knusse locatie met een beperkte capaciteit van ongeveer tweehonderd man. Exclusiviteit is dus gegarandeerd!

De line-up is als volgt:
  • Jorden Jay. Deze DJ is al bezig met draaien sinds de jaren 90 en zal de relaxte kant van de oldschool voor zijn rekening nemen.
  • Spike-E. Oldskool kenner bij uitstek, heeft ook andere gezellige muziek gemaakt onder Nexes bij Enzyme Records.
  • Myztic. Ook wel zeer bekend als Nosferatu! Gezellige gozer trouwens! Heeft 't Knorretje des tijds plat gedraaid!
  • In-Q-Bator. Maakt tegenwoordig ook andere gezellige muziek onder Mindustries Avenue was zijn thuisbasis...Den Haag zijn stad!
  • The Darkraver & Gizmo. Als deze mensen nog een aankondiging nodig hebben dan heb je misschien iets teveel gezellige glaasjes gedronken in de jaren 90. Verwacht vooral veel uit de begintijd van Rave the City, Lucifer e.d.


Haagse gezellugheid! Previous, terugschakelen naar tijden van de goeie Haagse scene! Een avondje handen schudden, glaasjes kantelen, verhalen met constante stemverheffingen en oh ja... welke track was dat ook alweer?

Tram 2 stop voor de deur... taxi's in de aanslag, strompelend of gewoon nooit meer naar huis!
Entree is 10 euro in de voorverkoop en 12,50 euro aan de deur.
De voorverkoop kan gewoon vanuit je luie stoel. Via deze link heb je binnen no time het ticket al in huis!

2 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 47510, 51753}
hoi hoi hoi hieperdepiep zat op de stiep!!!!!! En wat doen we dan op vrijdag 5 april???? Nou? nou? nou? Zeg het maar ;-)
laatste aanpassing
5 april een compleet verzorgde avond uit,op je radio/tablet/smartphone/laptop!

Previous special op www.hardcorepower.nl
Aanvang 20:00!!!