Partyflock
 

Army of Hardcore · The Outdoor Festival

gepubliceerd door , op
Army of Hardcore
15 april 2013
FeestArmy of Hardcore · The Outdoor Festival
Datumzaterdag 11 mei 2013
LocatieFlugplatz Schwarze Heide
Al jaren staat kerst geheel in het teken van een grootse bijeenkomst van 'The Army of Hardcore'. Duizenden mensen, uit binnen en buitenland, reizen jaarlijks af om deze bijeenkomst bij te wonen en geven zich helemaal over aan de muziek. Na al die jaren is 'The Army' zo groot geworden, dat de leiders een nieuwe stap ondernomen hebben. A.L.E.X. Events en Confusion Events hebben in overleg met elkaar besloten om het dit jaar nog groter aan te pakken.

Op zaterdag 11 mei 2013, zullen A.L.E.X. Events en Confusion Events afreizen naar Hünxe voor een gigantische outdoor editie van Army of Hardcore. Check hieronder de trailer van Army of Hardcore.



Line-up
Voor deze outdoor editie van Army of Hardcore, zullen A.L.E.X. Events en Confusion Events alles uit de kast trekken voor een onvergetelijke dag. Het festival zal opgedeeld worden in vier area's. De mainstage waar alle grote namen uit de hardcore wereld hun opwachting zullen maken, de Hardcore Italia stage, waarbij de gehele Traxtorm crew hun geweld ten gehore zal brengen, de French kixx area, voor de mensen die het allemaal nog niet te snel en te hard afgaat en de laatste area zal de Army of Hardcore classics stage zijn, waar alle grote namen van vroeger de revue zullen passeren. Check hieronder de complete line-up:



Kaartverkoop
Kaarten zijn verkrijgbaar voor het bedrag van 42,50 euro (ex fee). Deze zijn online te bestellen via www.confusion-events.nl en koop tickets of je kunt ze kopen bij één van de 400 Primera vestigingen in heel Nederland. Kijk op www.primera.nl voor een vestiging bij jou in de buurt.

Reizen
Het festival terrein is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Je kunt met de trein naar Dinslaken of Bottrop reizen. Voor een uitgebreid overzicht kun je website van de Duitse spoorwegen bekijken. www.bahn.de

Vanaf Bottrop en Dinslaken rijden er pendelbussen richting het festival terrein. De reistijd van de pendelbussen zal ongeveer 15 minuten duren. Een overzicht van de tijden van de pendelbussen wordt nog aangekondigd.

Aankomst met de auto
Gebruik dit adres om bij het festival terrein te komen: Schwarze Heide, 46569 Hünxe (Duitsland) (Volg de borden)
GPS Coördinaten: N51.613, N6.854
Er is een grote parkeerplaats aanwezig bij het festivalterrein. Het parkeren zal €5 kosten.

Overige info
De minimumleeftijd bedraagt 16 jaar. Neem te allen tijde je ID-kaart of paspoort mee. Army of Hardcore begint om 11:00 uur en eindigt pas weer om 23:00 uur. Het evenement zal plaatsvinden op de Flughafen Bottrop- Hünxe, Schwarze Heide, 46569 Hünxe (Duitsland). Er zal een grote merchandise stand aanwezig zijn van Confusion Events waarbij de nieuwste Army of Hardcore merchandise te koop zal zijn.

3 opmerkingen

 
Classic stage is wel nice hoor (Y)
laatste aanpassing