Partyflock
 

Verknipt XL

gepubliceerd door , op
Verknipt XL
21 maart 2013
Op woensdag 8 mei komt Verknipt met een hemelse XL Editie. Woensdag? Jazeker, de volgende dag is het Hemelvaartsdag, dus je kunt ouderwets alle remmen los gooien. Ziek melden of spijbelen is niet nodig. Je kunt met een gerust hart door dansen tot de zon opkomt. Maar liefst elf uur lang staan de WesterUnie & WesterLiefde voor jullie ter beschikking om lekker Verknipt te doen. De hemelse line-up liegt er niet om: Een ideale combinatie tussen internationale artiesten en de lokale helden. Van deephouse tot techno, voor ieder wat wils. Bij Verknipt denken ze liever niet in hokjes, die staan al in de wc's.

Locatie
Na een paar succesvolle edities snakten alle Verknipte fans naar meer! En dus verhuisde het concept speciaal voor een spectaculaire XL editie naar de WesterUnie & WesterLiefde om zo meer toereikend te zijn voor alle dansliefhebbers en de sound van Verknipt nog beter ten gehore te brengen.

Line-up
Speciaal voor deze editie heeft Verknipt extra uitgepakt met maar liefst 15 DJ's. Het wordt een fijne mix van internationale namen en de lokale Amsterdamse helden. Dj's en niet te vergeten producers als: Tapesh, Egbert, Dale Howard, Sidney Charles, Joop Junior, Prunk, RAW Equipment (De Sluwe Vos & MvdL), Kevin Arnemann, Deep 'N Disco Boys, Mesquitas, Daan Donk, John Steel en Kevin Duane.

Met deze namen uit zowel het buitenland en binnen- kan het niet anders dat iedereen die Verknipt is op woensdag 8 mei naar de WesterUnie & WesterLiefde trekt om er een spectaculaire avond van te maken, waar 'niks moet & bijna alles mag.' Wil jij hier bij zijn om te kunnen zien, horen en voelen hoe het is om je geest van je lichaam los te halen en helemaal jezelf te zijn? Kom dan op 8 mei Verknipt door de WesterUnie & WesterLiefde stuiteren. Tickets kun je scoren via www.verknipt.org en koop tickets. Deze kosten in de voorverkoop slechts 19 euro.