Partyflock
 

Luminosity Beach Festival line-up bekend

gepubliceerd door , op
De vaste bezoekers van het Luminosity Beach Festival waren even in rep en roer, het beach festival vertrok van haar vertrouwde locatie in Zandvoort. Om diverse redenen was het niet meer mogelijk bij Riche een volwaardig festival te organiseren en de zoektocht naar een alternatieve locatie begon. Het heeft even geduurd en nogal wat voeten in aarde gehad, maar Luminosity Events kan met trots melden dat ze een zeer waardige opvolger gevonden hebben. Op nog geen 10 kilometer ten oosten van Amsterdam centrum bevindt zich een prachtig stuk strand bij Beachclub Blijburg aan Zee. Precies dat mooie stuk strand zal op zaterdag 17 en zondag 18 augustus het toneel zijn van een spectaculaire editie van Luminosity Beach Festival, met dit jaar als thema "A Caribbean Experience".

Om een waardige opvolger van Riche neer te kunnen zetten zijn er door Luminosity Events al vele speurtochten uitgezet langs de Nederlandse kust. Dat dit alles nog niet meevalt werd al snel duidelijk, want hoe overtref je een locatie waar dit concept groot is geworden en welke door alle nostalgische gevoelens eigenlijk niet te overtreffen valt!? Toch lijken de organisatoren er aardig in geslaagd met het vinden van het sfeervolle Blijburg aan Zee te Amsterdam.

Beachclub Blijburg aan Zee is zowel met de auto als het openbaar vervoer makkelijk te bereiken.
Niet zeker hoe Blijburg aan Zee eruit ziet?



Nieuwe datum
Uit onderzoek onder de bezoekers is gebleken dat het overgrote merendeel van de bezoekers de voorkeur heeft om het event niet meer plaats te laten vinden eind juni maar de datum te laten wijzigen naar augustus. In overleg met alle betrokken partijen is daarom besloten het evenement dit jaar dus definitief op 17 en 18 augustus te laten plaatsvinden.

Concept
Al vijf jaar lang bewijst het enthousiasme van de bezoekers en de groeiende wereldwijde fanbase dat dit hét concept is voor de ware trancelovers van Nederland.

Het intieme concept van het evenement met een grote focus op een pure trance atmosfeer en de duur van het event (beiden dagen twaalf uur) blijven ongewijzigd. Na het toevoegen van een derde area afgelopen zomer heeft Luminosity Events er dit jaar voor gekozen om terug te gaan naar de meer intieme twee area's. Het samenbrengen van echte die-hard trance fans van over de hele wereld is de grote kracht van Luminosity, daarbij is de verwachting dat het evenement terugbrengen naar twee area's een positief effect zal hebben op de geweldige intieme sfeer.

Line-up
Bezoekers kunnen zich voorbereiden op een top line-up verdeeld over twee area's, zoals men dat gewend was van Luminosity Beach Festival. DJs groter dan voorgaande jaren maar nog steeds met de intieme sfeer waar het Luminosity Beach Festival zo geliefd om is. Op zaterdag kun je genieten van de beste uplifting, balaeric, tech en hard-trance. Op zondag zal een trance classics stage haar herintrede doen en zorgen voor de warmte, gezelligheid en goede sfeer die dit festival zo uniek maken. Het festivalterrein wordt bovendien flink uitgebreid met onder meer een uitgebreider food assortiment. Ook zal er dit jaar nog meer aandacht besteed worden aan verlichting, decor en extra toiletten en lockers. Ook zal het terrein bij slecht weer deels overkapt worden. Het mag duidelijk zijn; ze doen er ook dit jaar weer alles aan om de gasten een fantastische ervaring te bezorgen

De volledige line-up:
Zaterdag:
Zondag


After party @ Club WesterUnie te Amsterdam in de nacht van zondag 18 augustus op maandag 19 augustus
Ook dit jaar zal het Luminosity Beach Festival weekend weer afgesloten worden met een after party van formaat.

De eerste artiesten zijn ondertussen bevestigd en over enkele dagen zal de complete line-up bevestigd worden. Op dit moment zijn bevestigd:



Geniet deze zomer van twee keer van Luminosity @ the beach!
Deze zomer wordt een heerlijke trance zomer met liefs twee edities van Luminosity Beach. Om het intieme karakter van de Luminosity Events verder uit te breiden heeft Luminosity besloten een tweede strand editie aan de agenda toe te voegen en wel bij Beachclub Fuel te Bloemendaal. Deze tweede editie zal plaatsvinden op zaterdag 15 juni. Zet hem bij deze alvast in je agenda, meer details volgen over enkele weken!

Zon, zee en strand. Twee fantastische beachclubs. Overheerlijke koele drankjes. Super DJs en bezoekers. Een heerlijk sfeertje en pure trance sounds. Oftewel: alle ingrediënten voor twee onvergetelijke strandfeesten zijn aanwezig!

Early Bird tickets
Een relatief klein aantal van 500 dag kaarten én 300 Vroege Vogel weekend kaarten voor het Luminosity Beach Festival op 17 en 18 augustus zijn gemakkelijk en snel verkrijgbaar via www.luminosity-events.nl

Ondanks dat het strandfeest keer op keer garant staat voor mooie en speciale DJ namen, is dat niet de grootste kracht van het Luminosity Beach Festival. Het gezellige, niet te massale karakter in combinatie met de mooie locatie en zomerse aankleding is waar het om bekend staat.

Een sfeerimpressie van Luminosity Beach Festival 2012 bekijk je hier:


Agenda Luminosity Events


Voor meer informatie zie: www.luminosity-events.nl

12 opmerkingen

 
Ongekende line-up .. beide dagen zijn van hoog niveau .. weer top voor elkaar guys (Y)
laatste aanpassing
Ongekend !
laatste aanpassing
Jammer tegelijk met Decibel :(
Lekkere line up, eerste keer dat ik het ga missen vanwege m'n vakantie...
Benieuwd naar nieuwe locatie! In ieder geval lekker dicht bij huis..
 
Hoe heet dat laatste nummer in dat filmpje? Klinkt vet :)
Uitspraak van actief op vrijdag 10 mei 2013 om 10:21:
Hoe heet dat laatste nummer in dat filmpje? Klinkt vet :)



:)
 
Thanks!!