Partyflock
 

Line-up Alcatrazz pre-party

gepubliceerd door , op
Alcatrazz pre-party
11 maart 2013
Op zaterdag 13 april is het zover! De Lange Horst zal op zijn grondvesten trillen tijdens de officiële pre-party van het Alcatrazz Festival. Achter de schermen heeft de organisatie van het Alcatrazz Festival de laatste weken druk gewerkt om een line-up te realiseren. En die staat als een huis!

Omdat het festival, dat op 1 juni van dit jaar plaats zal vinden bij de kasteelruïne in Horst, haar diversiteit in muziekstijlen nog sterker wil gaan profileren, is dit jaar gekozen voor het thema 'Join the Movement'. Elk podium heeft zijn eigen muziekstijl en deze stijlen zijn ondergebracht in een Movement! Om je alvast een voorproefje te geven van wat komen gaat, kun je bij De Lange Horst helemaal losgaan op de vier bewegingen die ook binnen het festival een stage vertegenwoordigen. Met een knaller van een line-up. Met in the firstst Movement (hardstyle) Re-volt, Titan en Thera, the secondnd Movement (hardcore): Terminal & Vavaculo, The Wishmaster, the third Movement (industrial): Mindustries en the fourth Movement (early/classics): Sequence & Ominous, Tango & Cash, Luke V, EL V & Tip.

Kortom: een line-up met maar liefst tien deejays en/of deejay duo's om helemaal op los te gaan! Naast deze geweldige line-up zal de officiële release van de trailer en het anthem op deze avond plaatsvinden. Laat je in de watten leggen door onze Alcatrazz-babes, scoor Alcatrazz-goodies, win vrijkaarten, VIP-kaarten of zelfs drinkvouchers voor het festival of maak kans op een 'Alcatrazz ticket for life'!

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar voor slechts €7,50 Excl. administratiekosten via www.alcatrazz.nl & www.delangehorst.nl Ben jij een van de eerste 500 kopers? Dan heb je nog een extra voordeeltje te pakken! Je kunt dan namelijk alsnog gebruik maken van de inmiddels uitverkochte Alcatrazz packagedeal en ontvangt een package-deal ticket (entree festival incl. 9 drink tokens) voor het festival voor de early bird prijs van slechts € 40,-. Zorg dus dat je er op tijd bij bent!

5 opmerkingen

 
Alcatrazz is goed bezig! :respect:

Éen van de weinige festivals écht gericht op de liefhebbert. :lief:
Uitspraak van actief op woensdag 13 maart 2013 om 14:16:
Éen van de weinige festivals écht gericht op de liefhebbert.


De laatste jaren misschien :lol:, de eerste jaren was het echt huilen met de pet op 8)
Line up is er iig flink op vooruit gegaan en de reacties zijn ook wel goed :)
 
Uitspraak van actief op woensdag 13 maart 2013 om 15:10:
De laatste jaren misschien :lol:

De laatste jaren ja, dit jaar al helemaal. (Y)
Artiest {SHOWLIST artist 1260, 75631}
Gaat sowieso top worden!